Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhhh :/

160 cm wzrostu

Polecane posty

Gość Ehhhh :/

Mam tylko 160 cm wzrostu, 19 lat i raczej marne szanse na to, że jeszcze urosnę. Czy Waszym zdaniem to wzrost niski, czy już średni? Jestem dziewczyną.

Gość taa niedobra pupa
średni... Ja mam niski - mam 152 cm. Moja matka ma też taki wzrost jak ja, i w starym dowodzie miała - że ma średni.... Bardzo mocno się to zmienia - co pokolenie to wyższe - przez te sztuczne pasze, jakimi faszerują teraz zwierzęta

Gość awerfwAF
jesteś dziewczyną. to akurat wzrost. po co Ci więcej. chciałabyś być wyższa od swojego chłopaka?

Gość petticoat
Proszę odwiedźcie moje drzewko http://bufobufo.posadzdrzewo.pl Bardzo proszę, wystarczy kliknąć i zobaczyć jak piekny jest już mój dąb Dziękuję!!!!

Gość a moj to i przed ciaza
tez mam tyle nawet niecale i nigdy nie mialam kompleksow a to jest sredni wzrost,zawsze mialam powodzenie tylko pamietaj zeby nie utyc przy takim wzroscie za bardzo,teraz jestem 30 latka i dobrze sie czuje ze swoim wzrostem patrzac na wiellgachne 175 cm kolezanki

Gość Ehhhh:/
Ja właśnie nie czuję się zbyt dobrze, bo mam wokół siebie bardzo dużo wysokich znajomych, dlatego się właśnie zastanawiałam, czy to oni tacy wysocy, czy ja taka mała :( Mimo wszystko dobrze by było mieć tych kilka cm więcej.

Gość zdecydowanie niski
średni jest od 165. Tak kochane, wszystkie wyższe od was to brzydkie babochłopy nafaszerowane hormonami... wmawiajcie sobie dalej, skoro poprawia wam to tak nastrój.

Gość patiiiiiiiiiiii
jaki sens ma ta wypowiedź???

Gość zdecydowanie niski
jest odpowiedzią na pytanie autorki wątku? a w dalszej części nawiązuje do innych wypowiedzi w tym temacie?

Gość taa niedobra pupa
średni jest od 165. TYlko że u faceta a nie kobiety.... he, he

Gość oczywiście że niski
Masz 19 lat więc powinnaś już wyrosnąć z tego typu kompleksów. Na wzrost nie masz wpływu wiec po co się martwić.

Gość nastolatka)909090909
mam tyle samo, albo nawet 158 i fajniee jest, zawsze ta najmniejsza, najsłodsza, przez to ze oni mysla ze jestem niezauwazalna (nie wiem jak to ujac) to zawsze pytaja mnie pierwsza o zdanie i takie tamm.. a chyba nie chcesz byc wysoka, ktora nie moze zalozyc szpilek itp.

Nie rozumiem czemu te wszystkie osoby,które rzekomo tak dobrze się ze sobą czują ,nie mogą wytrzymać bez czepiania się innych ;).Czyżby oszukiwanie samego siebie? ;)

ja mam 167 i chciałabym być z 5 centymetrów wyższa, ale ogólnie nie narzekam bo są niższe ode mnie

Gość MMMery
Nie łam się. Ja mam ledwo 162 i 22 lata. Małe jest piękne a duże praktyczne... ;)

Gość laurkaaaaaaa
niski , średnia wzrostu w polsce to 164 ale nie przejmuj się badania udowodnily ,że faceci wybierają te o nizszym wzroscie bo to dobrze swiadczy o ich plodności

Gość laurkaaaaaaa
ja nawet mam tyle co ty i kiedys chcialam byc wyzsza ,ale teraz powiem ci ze juz bym nie chciala ;) polubilam swoj wzrost moim facetom tez zawsze sie podobalo ze jestem taka drobna

Gość laurkaaaaaaa
poza tym chyba wiele dziewczyn ma taki wzrost bo jak jestem np na uczelni to wiele jest rownych mnie albo i nizszych...wiec jakas ,,malutka "sie

Gość laurkaaaaaaa
nie czuje

Gość Ehhhh:/
Mnie w sumie kompleksy naszły niedawno. Gdzie nie spojrzę - same wysokie :(

Czy ja wiem...u mnie na uczelni cały wachlarz różnorodności.Jest sporo i niższych i wyższych.Mam 162 cm.

Gość taa niedobra pupa

Gość taa niedobra pupa
niski , średnia wzrostu w polsce to 164 ale nie przejmuj się badania udowodnily W tej chwili 166 to średnia... Ale nie oznacza to że osoba o 167 cm jest wysoka, a o 165 niska. W uproszczeniu mozna uznać, że do 159 - niski 160-169 średni 170 i wyżej - wysoki... Ale kilkadziesiąt lat temu za nisku uchodził wzrost poniżej 150 cm - moja matka ma 152 i w starym dowodzie figuruje jako średniego wzrostu.

Gość Średni