Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pożądana_Kochanica

Jak wyglądają żony waszych kochanków?

Polecane posty

Gość pożądana_Kochanica

To jest odpowiedź na topik: kochanki waszych mężów. No która pierwsza?

Gość czekolada z mlekiem
Nie interesuje mnie jego zona, tylko on:) I wszystko mi jedno, kim jest i jaka jest.

Gość romans 2010
Jego żona była bardzo ładna;) Podobna do mnie, i z zachowania:D

Gość egedffwrewe
całkiem ładna, trochę kartoflany nosek, ale ładne oczy i usmiech. jak sie nie usmiech - wredna z ryja :P ubiera sie strasznie jak dla mnie... młoda, szczupla nie brzydka, a styl taki bardziej sportowy , strasznie przecienty- płaskie buty zazwyczaj spodnie dzinsy, nieciekawe swetry. wlosy w kucyk, odrosty...

Gość to ja powiem...
jeszcze nie mam kochanka

Klasyk... Starsza o 22 lata. Niższa, grubsza, bardziej pomarszczona. Wygląda o 10 lat więcej. Do tego wiecznie niezadowolona. Wiem coś o tym bo znam ją dłużej niż jej męża. Przez rok pracowałam z nią w jednej firmie.

Gość to ja powiem...
ale sa duze szanse ze bede miala :P a wtedy ona- gruba i zaniedbana bardzo, faldy tluszczu, duzy brzuch, wlosy sianowate i suche z odrostami

Gość egedffwrewe
autorko - a jak wyglada zona twego kochanka?

Jest bardzo piękną i elegancką kobietą. W mojej ocenie jest dużo ładniejsza ode mnie. Do tego naprawdę niegłupia, a życiowo to po prostu bardzo mądra kobieta. Niewiele starsza ode mnie. Mam do niej sporo szacunku. Już nie jestem z jej mężem.

Gość pani ogrowa
nie głupio Wam, że kogoś krzywdzicie?

Gość alkhlaLl
zona mego ex k-------brzydka,nie umie sie dobrze ubrac,wiecznie w wytartych jeansach,starsza o de mnie o 12 lat,a z wygladu jeszcze starsza:(wredna z geby,wulgarna,wiem,bo mialam z nia do czynienia zona obecnego k---starsza 15 lat ode mnie,ale ladna,zadbana,elegancka i z klasa

do "to ja powiem..." i są tez równie duże szanse że kiedyś napisze tutaj kochanka Twojego męza (lub przyszłego męza) :P a wtedy ona- " gruba i zaniedbana bardzo, faldy tluszczu, duzy brzuch, wlosy sianowate i suche z odrostami"

Gość to ja powiem...
o mnie nigdy nikt tak nie napisze, nie mowie ze nie napisze o mnie na topiku takim jak ten- bo skad mam wiedziec co zycie przyniesie i co bedzie, a roznie sie dzieje ale na pewno nie "gruba z odrostami"

Gość czekolada z mlekiem
olka.fasolka.. wszystkie zrozumialysmy:):):) chociaz ty pewnie myslisz inaczej,. bo przeciez kochanki sa glupie, nie mysla i w ogole nie wiedza, coi po co robia :)

nie myslę że kochanki są głupie. tego nie powiedziałam.. znam wiele kochanek i nie myslę o nich że są głupie.. tylko trochę drazniło mnie dosc humorystyczne podejscie do tego ze "to ja powiem.." bedzie miala kochanka. bo ja bym robiła raczej wszystko zeby nie wejsc w ten układ. a tak na marginesie to sama byłam zakochana w zonatym. dlatego tez weszłam na taki temat.. inaczej by mnie on nie intertesował bo nie mnie oceniac innych.. a tym bardziej potępiac czy uwazac za głupie osoby, których nie znam ;)

Gość egedffwrewe
no w sumie masz racje.. tez swiadomie bym nie weszla... tez juz z moim nie jestem i przez dobrych pare miesiecy nic o zonie nie wiedzialam :( a jesli chodzi o jego zone to od poczatku im sie nie ukladalo w koncu ona go zdardzila, poznal mnie, zakochal sie... do tej pory kocha mimo ze juz pol roku razem nie jestesmy.

Wszystko w życiu ma swoją celowość. Nawet romans z żonatym mężczyzną. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Nieraz spada to jak grom z jasnego nieba. Bronisz się przed tym jak możesz ale i tak cię dopada. ja przed swoim romansem broniłam się rok. Były jasne sygnały, gesty, ale żadne z nas nie wyciągało ręki. Do czasu. Wystarczyła jedna chwila, jeden bodziec i wszystko potoczyło się błyskawicznie. I trwa już pół roku. Oczywiście w końcu któregoś z nas męczą wyrzuty sumienia, kończymy to, ale i tak wracamy do punktu wyjścia. Pytanie po co to wszystko? Czas pokaże...

Gość egedffwrewe
9 miesiecy.

Gość to ja powiem...
hm... ja to odwlekam juz 3 lata.. ale nie umiem zapomniec, a on mi tego nie ulatwia

mi na szczęscie on to ułatwił.. nie odzywa się juz do mnie.. dał mi wolną rękę i to ja mialam zadecydowac czy cos z tego będzie czy nie (pewnie na wypadek, zeby pozniej nie było na niego;)) a jak mu powiedzialam ze nie chcę zadnego romansu, to uszanował to w pełni. "to ja powiem.." a nie mozesz jakos zerwac z nim kontaktu? rozumiem ze jest ci ciezko zapomniec, bo mi tez było bardzo ciezko.. nawet teraz czasami o nim mysle.. w takich sytuacjach trzeba zerwac kontakt całkowicie..

Gość to ja powiem...
nie chce z nim zrywac calkowicie kontaktu, ja jemu wole zostawic wybor

Gość to ja powiem...
w moim zyciu to w ogole nic nie jest proste, a szkoda, wiec juz nawet mnie to nie dziwi...

ale gdybys zerwala z nim kontakt to byłoby latwiej. ja wiem ze to nie jest takie proste.. ja sama z tym walczyłam, płakałam z tel w ręku, ciągle chcialam go zobaczyc.. ale.. udało się.

Gość to ja powiem...
wiesz co, gdyby on byl facetem ktorego spotkalam gdzies ot tak, zobaczylam ze ma obraczke a on jednak mnie podrywal czy cos w tym stylu, czyli taki klasyczny przyklad zdradzajacego meza to bym wlasnie tak zrobila, bo wtedy unikniecie znajomosci z tym panem byloby najlepszym wyjsciem ale to troche bardziej skomplikowana sytuacja, za dlugo by pisac, wiec dlatego nie moge tak zrobic- nie chce ale jesli wydaje ci sie ze postanowilam poderwac zonatego, to sie mylisz, to nie jest takie bialo czarne