Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

ZASTANAWIA MNIE TAKIE COŚ....

Polecane posty

Patrzcie, jak są te zdjęcia modelek i aktorek w vivach i innych plejbojach, to są bardzo poprzerabiane w fotoszopie, czyż nie? Czasem grafik siedzi po kilka godzin nad jedną fotką. Ale po co !? Po co ja się pytam! Nie byłoby taniej, ekonomiczniej i krócej namalować te babki, zrobić jakąś grafikę renderowaną? Po co najpierw robić jakiejś kobiecie zdjęcie, potem przesyłać to z aparatu przez jakieś usb itd. potem przerabiać tak ze z pierwotnego zdjęcia nic już nie zostaje, jak można by w 15 minut w grafice komputerowej zrobić równie gołą babe. No może mi to ktoś wytłumaczyć!? Bo ja tego w ogóle nie rozumiem.

Gość DrMengele
Technicznie masz rację, tylko panienki nie zniosły by mysli ze jej zdjecie jest wygenerowane a nie poprawione ;)

Gość DrMengele
Jak zrobisz siatke 3D to jednym kliknięciem robisz z dody murzynkę, i to pierwsza klasa ;) Hehe.

No ale czemu!??? Jak dla mnie to żadna różnica. I w ten sposób można by tylko zostawić w firmie grafików komputerowych i zaoszczędzić na modelkach. No nie rozumiem. Noooon capiscoooo.

Gość ERICA,GDZIES TY BYLA
? :D:classic_cool: kope lat!

Gość Eryczka już nie lubi kafe
:(

spoko, Przerwa ;) Przezwyczajonam. Hej, reszcie :) Lubie tylko niestety ostatnio mam też życie w realu :( Ale pracuję nad tym :)

Gość Eryczka już nie lubi kafe
my nie mamy życia w realu i nie musimy nad tym pracować :classic_cool:

przerobienie zdjecia w Photoshopie, dla osoby znającej się, to 15minut, góra 1h - rysowanie nowej grafiki ze 6-8h ;]

nie prawda. Przeciej jak już będzie sie miało oprogramowanie gdzie wszystko będzie można sobie za modelować kilkoma suwakami to będzie mig i juz goła baba. A weź napewno nie przerabiają zdjęć do takich gazet w 5 minut. Ja przerabiam na swoje potrzeby tyle czasu, plus dodaj jeszcze pełno czasu na rozbieranie tych modelek malowanie fotografowanie itd itd.