Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekomoreno

moj facet wyjechal na narty w alpy

Polecane posty

Gość dekomoreno

otoz moj facet wyjechal na narty z kumplami w alpy a ja zostalam sama. teraz siedze i popijam whisky i tesknie. a nie pojechalam z nim bo to meski wypad. jak przetrwac ten czas, nie bedzie go tydzien.

Gość hehehehehehheheheheheheheh
zmiana nicku

Gość ALEPOPISYNO NIE
ale debilka-on cie zdradza kretynko

Gość dekomoreno
ze co?

Gość ALEPOPISYNO NIE
"męski wypad"czyli ruchańsko,chlańśko -przejrzyj na oczy-znudziłaś mu się,chce odsapnąć

Gość hfh
szczerze mowiac to dziwie sie, ze zgodzilas sie na ten wyjazd. Moj facet nie chodzi beze mnie nawet na imprezy, ani ja bez niego, a co dopiero wyjechac gdzies oddzielnie :o to chyba prowokacja...

Gość dekomoreno
no watpie. znam wszystkim i kazdy z facetow ma dziewczyne. zreszta na co ja liczylam na kafe sami zlosnicy

Gość kutyska
w ogóle to dlaczego pojechał bez ciebie?dziecinada

Gość kutyska
dzwoń,pisz smsy co 10 minut,zwłaszcza w nocy,ciekawe czy będzie miał tel.włączony

Gość 34...
a po co ma pidac? ja bym wąłsne olała!!!! niech si epotem tłumaczy

Gość kutyska
dobrze ci radzę,będziesz wiedziała od razu czy ma coś do ukrycia,jak będzie miał tel.wyłączony-dumę schowaj do kieszeni,lepiej wiedzieć

Gość hfdhfhhd
autorka topiku jakiś czas temu tu na forum pytała czy mu pozwolić:-)

Gość a gdzie dokladnie pojechal?
:D

Gość kutyska
samo to że chciał jechać sam...wybaczcie,ale za dużo znam takich sytuacji i z autopsji i nie tylko i wiem jak się kończyły....dobrze radzę:dzwoń w nocy

Gość julia2121
kobieto jezeli to jest twoj jedyny problem ze tesknisz to zazdroszcze..od niektorych bliskie osoby odchodza po kilkuletnich zwiazkach, gina w wypadkach a Ty sie biedulko zalisz ze go tydzien nie bedzie..wez

Gość dekomoreno
nie pisalam tu z pyt czy mu pozwolic. no pojechal sam bo ja na nartach niestety :( nie umiem jezdzic. a pozwolilam mu dlatego, ze jesli ma mnie zdradzic to i zrobi to tu na miejscu. nie bedzie musial wyjezdzac w alpy. staram sie mu ufac choc przyznam, ze ciezko mi idzie poniewaz wczesniej przez bylego zostalam zdradzona. odzywa sie do mnie co chwile. pisze caly czas. ale i tak tesknie. a jesli to ma zniszczyc nasz zwiazek to lepiej teraz bo jesli ma tak byc to bedzie predzej czy pozniej a jak juz to wole predzej poki mloda jestem :)

Gość lolikoli
mądrze rozumujesz

Gość uki tuki
dziewczyno nie zamartwiaj sie. dobrze podchodzisz do tematu; jak ma zdradzic to zdradzi pod twoim nosem , jak ma nie zdradzic to nawet w alpach tego nie zrobi. zaufaj mu. przeciez ty tez moglabys kogos miec w tym tyg. Zabaluj z kumpelami, oderwij sie od zlych mysli ... od tesknoty. mi nie podobaja sie zwiazki w ktorych dziewczyna nie wychodzi nigdzie bez chlopaka i na odwrot. zadnych wypadow , zadnych imprez oddzielnnie. ciagle we dwoje... po kilku latach zostajecie sami bez znajomych. nikt nie lubi takich przylep..

21:29 [zgłoś do usunięcia] hfh szczerze mowiac to dziwie sie, ze zgodzilas sie na ten wyjazd. Moj facet nie chodzi beze mnie nawet na imprezy, ani ja bez niego, a co dopiero wyjechac gdzies oddzielnie to chyba prowokacja... a kaganiec tez mu zakładasz czy tylko tak na smyczy siedzi? autorko a ty znowu nie rob z siebie sieroty...facet nie wyjechal chyba na rok zeby tak rozpaczac?? nie mozesz w tym czasie zajac sie swoim zyciem i n pposwiecic czas kolezankom? chyba ze juz ich nei masz bo twoj swiat kreci sie wokól misia!

Gość dekomoreno
dzis postanowilam, ze spotkam sie z kolezankami. zeby nie myslec o tym co on tam robi:) mam nadieje, ze szybko zleci ten tydzien

Gość zonaty maz
jak jestes atrakcyjna to moge cie zerżnąć

Gość dekomoreno
dziekuje za propozycje, ale nie skorzystam

Gość zonaty maz
to chociaz zrobisz i laske

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Takie laski jak ty mnie bardzo denerwuja! Kim ty jestes baba rzepem? Ze nie umiesz sie zajac niczym innym bez faceta! Daj mu swiety spokoj, on dobrze sie bawi, wyjechal bo chcial wolnosci a nie ciagle siedzenia mu na ogonie

Gość dekomoreno
hej ale ja mu nie siedze ciagle na ogonie. pisze, ze tesknie bo taka jest prawda. potrafie sie zajac soba i to doskonale. po prostu pierwszy raz nie bedziemy sie widziec tydzien dlatego tak to odbieram. zreszta mu cholernie tego wyjazdu zazdroszcze. bo to co innego szalec poza domem nic bedac w domu. :)

Gość heniu3244
moze maly gangbang ?

Gość to po kiego mola
to dziwne \ ja tez nie umialam jeżdzic na nartach, ale moj facet mnie nauczyl, bo nie wyobrazal sobie, ze bedzie jezdzil na narty sam I teraz jezdzimy razem sam to chodzi sobie do garazu dlubac i majsterkowac a ja wtedy zajmuje sie sobą ;p

Gość dekomoreno
no tak ale tam pojechala ekipa bez dziewczyn chociaz kazdy z facetow ma dziewczyne. oj juz mnie tak nie nakrecajcie bo go wiecej nie puszcze nigdzie.

Gość dfrwanascie500
Jedźmy na narty w Alpy Austriackie - www.kochamwakacje.com/austria-narty