Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita23

prosze o ocene - foto

Polecane posty

Bliźnięta może zrobić tylko ktoś kto pochodzi z bliźniąt. I dodaj jeszcze że będziesz się nimi zajmował jako pan Niania:)

namolny.1979, Tak w ciemno? Nawet nie interesuje się co podlewasz? A jeśli, jeśli jestem jak potwora czyhająca na amatora?:) Wiesz jak kobieta zastawia pułapkę na faceta?:) Strzela paskiem od pończoch we własne udo, by ściągnąć jego uwagę na własne ciało i tym samym przywołuje go do porządku, coby się zbytnio nie rozpraszał:P

Co tam pussy:) Ty się lepiej wtop w mokry biust...woda wtedy tak ładnie spływa wskazując drogę do.... ....łeee....po co ja to piszę....się tylko rozochociłam...

To przestań marzyć! Rusz du*ę i .....eee.....sam wiesz co dalej:) Niestety ostatnio zaniedbałam te sprawy....chroniczny brak czasu...ale potem sobie odbiję:)

Co mam duże? bo nie załapałam...cyce...dupsko...oczy....potrzeby...?:P

No, takie w dłoniach się mieszczące...i suty sterczące:)

Gość julita23
Dziekuje za wypowiedzi. Otworzylo mi to troche oczy, myslalam, ze jestem troche za gruba i unikalam zblizen.. Ale skoro taka figura tez sie facetom podoba to bardzo fajnie ;) Oczywiscie nadal zamierzam dbac o cialo,bo daze do takiego idealu http://img502.imageshack.us/img502/6450/iddd.jpg Jeszcze raz dzieki za mile slowa. Pozdrawiam ;) PS Ale zaspamowaliscie temat :P

Gość posdew
KOBYŁA