Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __gonzo__

pomocy

Polecane posty

Gość __gonzo__
a nawaolny juz jestem moze trzeb amiec to w 4 literach

Gość kajtuś
ona jest pewna twoich uczuc i wie ze moze sobie z tobą pogrywac i grymasic, rozpuściłeś ją i tyle. Nudno jej bo od lat jest tylko z tobą, potrzebuje wrażeń ale tez musi zaakceptowac wreszcie to ze ty tez masz uczucia i nie jestes jej popychadlem.

Skoro bywa zazdrosna to znaczy,ze kocha. Skoro kocha to czemu zachowuje się tak oschle w stosunku do Ciebie,może nie dojrzała do małżeństwa?

Gość kajtuś
she ale zauwaz pozytyw calego negatywu - jak juz go wyrzuci to zawsze bedzie mial miłośc szczeniaka:)

Gość kluej
__gonzo__ wiesz co jest Twoim problemem ? Twój brak pewności wobec niej, miękniesz facet. Musisz zacząć zadbać o siebie w tym związku. Masz tak samo prawo brać w jak ona. I absolutnie nie jesteście w tej chwili gotowi na dziecko. Dziecko powinno być owocem miłości a nie że tak powiem zapłodnienia przez zapodanie nasienia.

Gość miałam tez taka sytuację
tylko ze ja jestem kobietą, zaczely sie humory o seks ... jak budziłam rano robiac loda to wyzywal mnie od idiotek i uciekał zapalić albo do łazienki, i jeszce się obrażał i czekal az ja przeprosze... trwalo to pol roku po pol roku znalazła sobie inną ... zwykla dziwke ktora od 10 lat sypiała z zonatymi facetami .. zastanawiam sie czasemt ylko jak ona z nim wytrzymuje jak on seksu nei chce, mowi ze w zyciu juz swoje przezył, a na loda reaguje wyzwiskami, moglam caly dzien chodzic nago a on nic .. zero rekacji .. :O

Gość kajtuś
zasadniczo to ona nie moze go wyrzucic, jest zameldowany a mieszkanie wspolne. mieszkanie mozna jednak sprzedac lub zamienic na dwa mniejsze w ostatecznosci. choc na to tez potrzeba czasu.ja swoje sprzedaje juz ponad rok...

kajtuś faktycznie,przynajmniej będzie miał się do kogo przytulic w nocy i nikt mu nie bedzie gderał ....

Gość __gonzo__
mnie ona pociaga i to bardzo

Gość __gonzo__
pijany spac , narka

meczysz sie tylko niepotrzebnnie szkoda zycia znajdz sobie cos lepszego poboli i przestanie ale bez seksu zycie jest do dupy

Gość kluej
ale ty jej nie pociągasz i w tym problem niech zawalczy o Ciebie daj jej tą możliwość

Gość kajtuś
powodzenia, nie daj sie;)

kluej ma racje absolutnie to nie jest pora na dziecko. I to raczej ona nie jest na nie gotowa skoro sama zachowuje się jak dziecko... Ty nie masz się co martwic,bo to jej zegar biologiczny tyka i czas ucieka-więc luz nic na siłę... Kajtuś nie chodziło mi o dosłowne wyrzucenie z mieszkania,bo wiadomo że maja tam meldunek. Chodziło mi o to że go wystawi na wycieraczke "sorry,ale od dzisiaj spisz że swoim pieskiem przed drzwiami"

Gość kluej
Widzicie kobiety do czego doprowadzacie facetów A niby facet to ten zły itd. a czasem z Was po prostu prawdziwe suki. Gonzo 3maj się !

kluej teraz to przegiełeś z tymi sukami,poczyłam się urażona...

Gość kluej
Mam nadzieje, że się nie utożsamiasz nimi :)

tak suki ja za swojego w minute oddała bym zycie, mogłabym do konca zycia mieszkac na ulicy zeby tylko był, nawet teraz... to mało... ale za to wolał wybrać światową dziwkę , co sypiała z żonatymi i ma 100 metrowy własny apartament i jezdzi z nim po swiecie .. do teog 10 lat starsza ode mnie i ze 30 kg grubsza :O i kto tu jets suką co ..

Gość kluej
No jak widzisz napisałem "czasem z Was". Więc nie uogólniam :P

Gość kluej
Wiec nie wiem czemu poczułaś się urażona, skora taka nie jesteś ;)

Gość kluej
moje czy Twoje :p ?

Gość kluej
"niech będzie "nasze"..." No prosze... Niech będzie ;)