Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

admentor

Problemy z oddychaniem

Polecane posty

Od ok. 3 miesiecy mam problemy z oddychaniem.Po czesci podejrzewam u siebie nerwice ( sa objawy ) , ale nie o tym mowa. Ciezko mi bylo oddychac , ciezko zlapac do konca oddech i czeste uczucie 'niedotlenienia' Bylem w tej sprawie u lekarza , przepisal mi leki rozkurczowe oskrzeli ( Oxodil ). Po przyjmowaniu leku nic sie nie zmienilo , wiec otrzymalem skierowanie do alergologa poniewaz jestem alergikiem , w celu sprawdzenia. Lekarz przepisal mi Budiart ( czy jakos tak ) i przez 2 miesiace mam go stosowac. Jestem w trakcie 1 miesiaca przyjmowania , niestety nic sie nie poprawilo , a wrecz przeciwnie , zauwazylem u siebie ze bardzo szybko sie mecze , wczesniej mialem ogromna wytrzymalosc. Przejezdzalem rowerem dziennie po 50km i nie czulem strasznie zmeczenia. Teraz przejade 500m i nie mam sily na dalsza droge. Tak samo z bieganiem itd , znaczne pogorszenie kondycji. Podczas zmeczenia poprostu czuje jak bym sie dusil , po wfie zmeczony mam sytuacje kiedy zaczynam sie "gotowac" i szybko biegne do otwartego okna. Nie moge zlapac do konca oddechu , jak by moje pluca byly zamale a na klatce piersiowej lezal mi jakis ogromny glaz. Oczywiscie dusznosci zdarzaja mi sie gdy siedze przy komputerze , jem , leze , ale szczegolnie jest to uciazliwe podczas zmeczenia. Ma ktos podobne objawy? Mial ktos? Pozdrawiam