Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Clair12

Jakas taka historia o klamstwie mezczyzny

Polecane posty

Poznalam mezczyzne no jednak w srednim wieku . Pierwsza randka w sobote wieczorem dostaje w poludnie smsa , ze przeklada randke na niedziele z powodu awari samochodu . Odpowiedzialam , ze nie kupuje tego no ale wytlumaczyl sie , jakos to przelknelam . No i w niedziele bardzo mile spedzony dzien zeby nie powiedziec cudowna wycieczka , rozmowa w ktorej parokrotnie mnie zapewnial jak cudownie sie czuje w moim towarzystwie . Umowilismy sie na nastepna sobote . W srode dostaje smsa , mial powazny wypadek w pracy . Pisze do niego dzwonie - nie odpowiada . W koncu odpisuje , ze jego wypadek byl bardzo powazny na tyle powazny , ze....... dyskwalifikuje go jako mezczyzne i juz wie ze seks juz nie dla niego ...... Zaoferowalam mu swoja pomoc bo pisal ze ma powazne problemy z poruszaniem . No coz odpisal ze mieszka daleko i nie ma dojazdu do niego i w zasadzie caly czas jest na srodkach nasennych i przeciwbolowych . Dziwne to jakies i juz teraz bardziej z ciekawosci czy to rzeczywiscie mialo miejsce ten wypadek zalogowalam sie na pewnej stronie randkowej i coz widze "moj" inwalida a jakze szuka kobiety ...... hihihihi z poczuciem humoru , nie wiem moze odpowiem ?????

Gość kafeteriuszki miałyby raj
chociaż się starał inie psuć Ci humoru. Co miał napisać? "Przykro mi, ale jesteś brzydka, a do tego jesteś taką tępą pałą. Nic z tego nie będzie" ?? Poświęcił się i zrobił z siebie idiotę, żeby Cię nie zranić.

Gość mariklerR
:D:D

Gość randkowiczkaa2555
o matkooo

No to po prostu trzeba to powiedziec ale zeby zaraz siebie wykastrowac . Bardzo bardzo sie oburzyl jak zarzucilam mu klamstwo strzelil pogadanke mi o tym jaki mjest bardzo powaznym czlowiekiem i jak bardzo mu sie podobam ba planowal nastepne wypady bo tak cudownie sie ze mna czuje , widzialam wielu pokreconych ludzi ale ten przebil wszystkich znanych mi swirow .

Gość WCZORAJ SZCZERY
NIE NO ZAJEBISTY FACIO A POUZYWAJ SOBIE Z NIM NA TYM FORUM RANDKOWYM, MOZE UDA CI SIE ZROBIĆ Z NIEGO CAŁKOWITEGO IDIOTE:p PRZYNAJMNIJ BEDZIESZ MIAŁA ZABAWĘ ZAWSZE NA KONIEC MOZESZ MU DOPIEC: ZE NIE ZADAJESZ SIE Z MĘŻCZYZNA BEZ MESKOSCI:p:p:p