Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tofu

Moj brat to chyba skurwiel

Polecane posty

Do nie dawna mojego brata uwazalam ,za super brata,meza ,ojca.Okazalo sie ,ze jest zupelnie inaczej to SZOWINISTA,popapraniec emocjonalny ,ktory niszczy zycie innym kobietom,pieprzony oszust . Dowiedzialam sie przez N.K Bardzo czesto na moj profil wchodzily panie ,ktorych nie znalam .Byly to znajome z profilu mojego brata .Ktoregos razu dostalam list ,od jednej z nich .Byl to list z wilkimi pretensjami i skargami .Czytajac ,robilam wielkie galy no bo przeciez to moj wspanialy brat ,dowiedzialam sie ,ze ten skurwiel obiecal kobiecie wspolna przyszlosc itp,wziol od niej pieniadze ,ktorych nie oddal .Przeslalam kopie listu do brata i spytalam o co chodzi... a on mi na to wal to .Facet ,ktory ma zone i dzieci .Jestem w szoku .

tak wlasnie zrobilam ,ale facet ma to gleboko w dupie .Kazal mi sie nie wpierdzielac w jego zycie.Dziewczyna chce go podac do sadu (spora sume pozyczyl) Wywalil mnie z n.k ,skype.Wyzwal mnie od najgorszych ,wszelkie kontakty ze mna ucial

Gość perła na dnie
z tego co piszesz to brat jest mocno dorosly.wiec po czesci ma racje,ze to nie Twoja sprawa,ale nie dziwie sie ,ze jestes zszokowana jego postepowaniem o ile to co Ci ta kobieta napisala jest prawda.To jego zycie i niech zalatwia sam swoje sprawy.Dziwne jest tez to,ze do Ciebie napisala:O

szkoda mi tej dziewczyny ,jest w porzadku .Wychowuje sama dziecko a ten szowinista ja naciagmal .Zastanawiam sie czy nie oddac jej za niego tej sumy (nie dlatego ,aby jego dupe obronic).W sadzie nie wygra ,bo niema zadnego dowodu.Ach ...czuje sie strasznie

Gość perła na dnie
wyluzuj:classic_cool: nie jestes jego ani matka ani zona,a brat jest dorosly i sam musi ponosic konsekwencje swoich poczynan:P

Perwa ona do mnie napisala ,poniewaz moj wspanialy brat opowiadal jej o mnie ,pokazal jej moje konto na n.k .Do niego adresu domowego nie znala.Zastanawiam sie dlaczego kobitki potrafia byc czasami takie naiwne ... i dac sie tak oszukac

Gość perła na dnie
a dalczego ma wyjasniac cokolwiek ? brat nie jest niepelnoletni ani uposledzony z tego co pisze:P To jego i tylko jego sprawa i sie w to nie mieszaj.Za swoje czyny kazdy ponosi odpowiedzialnosc:PCiebie to w zaden sposob nie dotyczy.Pisalas ,ze Cie wyzwal etc.wiec tym bardziej bym dala sobie z tym spokoj.

wyjasnilam ,rozmawialam z nim ... ale skutku nie bylo .Opowiadal o swoich nastepnych podbojach na n.k Wiec powiedzialam mu,ze jest kretynem .Nie mieszkam w Polsce ,wiec osobiscie nie moglam .Wszedl do moich znajomych itez probowal swoich umiejetnosci .Jaki wstyd.Kiedys bylam dumna z brata a teraz... szlak mnie trafia .On ma juz 40-tke na karku

Tea tak myslalam ,ale to jest normalna tylko ,ze naiwna dziewczyna .Gdy rozmawialam z bratem on sie przyznal ... takze widzicie odpowiedzialnosci zero

Gość perła na dnie
to ,ze ktos do niej pisze to nie znaczy,ze to jej problem :P a napisac mozna wszystko i do kazdego. Jej brat jest mocno dorosly i niech odpowiada sam za siebie. jej ta sprawa na pewno nie dotyczy tym bardziej,ze brat wyraznie jej dal do zrozumienia ,ze to nie jej sprawa.

moze masz racje ,ale pieniadze powinien oddac ,kurcze powinien

Gość perła na dnie
Tak powinien oddac.Masz racje ,ale to on powinien oddac a nie Ty :P

przez tego popapranca z mama nie mam kontaktu (mieszka z nimi ) w skype mnie zablokowal ,listy ,ktore do niej wysylam wyrzuca (pochwalil sie tym wyczynem tez ) kurka walnelo go pozadnie .

Heh,brat faktycznie skurwiel.Ty nie musisz czuc sie winna za jego poczynania,ani nikomu oddawac kasy,ktora on jest winien.Facet doskonale zdaje sobie sprawe z tego,co robi i sam powinien poniesc konsekwencje swoich poczynan.A ze jest Ci wstyd za brata...nic dziwnego,ja tez bym sie za swojego wstydzila,gdyby takie numery wycinal,ale nie probowalabym tego naprawiac.Jego zycie-jego sumienie-jego odpowiedzialnosc.

Gość perła na dnie
sama widzisz,ze wzystko i wszystkich olewa ,wiec nie bardzo rozumiem dalczego sie tak tym przejmujesz:P olej go i tyle.Jego sprawa ,wiec niech sam ją rozwiaze. moge zrozumiec,ze to Twoj brat i gdyby Cie poprosil o pomoc to ok. ,ale czy Ty nie widzisz,ze on traktuje Cie jak wroga i nie zyczy sobie zadnej pomocy etc.?

macie racje dziewczyny.Poprostu musze wziasc sie za siebie ,przegryzc to gowno ,i dalej isc do przodu.Z mama jakos znajde kontakt .W lecie pojade do Polski ,to sie z nia spotkam .Tego frajera ogladac raczej nie chce.

kotek masz racj w polowie :) nie mieszalam za bardzo ,poprosilam go o zastanowienie sie nad tym co robi.Z drugiej strony n.k to dla niego poletat .zarabia .dziwka meska

Gość perła na dnie
co Ty pieprzysz kotek:D w czym mu niby miesza:P ?

perla,czytaj ze zrozumieniem-to miala byc ironia:)CHodzilo mi o to,ze on jakies baby naciaga,a autorka chce wszystko naprawiac i ustawiac brata do pionu,czego brat sobie oczywiscie nie zyczy:)-taki byl sens tego "mieszania w jego niecnym biznesie":) No,jasne teraz?:)

Gość perła na dnie
"perla,czytaj ze zrozumieniem-to miala byc ironia CHodzilo mi o to,ze on jakies baby naciaga,a autorka chce wszystko naprawiac i ustawiac brata do pionu,czego brat sobie oczywiscie nie zyczy -taki byl sens tego "mieszania w jego niecnym biznesie" No,jasne teraz?" Jasne,ze jasne i to od samego poczatku:P a na ironie odpowiedzialam ironia:D

jejciu jak mozna sie pomylic w ocenie czlowieka... z ideala na skurwiela

op jak bardzo myla.Mam nadzieje ,ze kidys trafi na taka pania ,ktora to jego wycycka .Moze sie wtedy ocknie;) kurcze zrobilam sie wredna siostra :)

Nie jestes wredna,tylko chcesz,zeby dostal nauczke,co jest odruchem calkowicie naturalnym.Nie mysl juz o tym-to sie na bracie predzej czy pozniej zemsci.