Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam sie kochac

uwielbiam sie kochac

Polecane posty

Johnny to nie jest takie łatwe ;):D moge tylko powiedzec ze mam czym oddychac ..płucka dobrze mi sie rozwineły :P

najlepeij jak porozmawiasz z lekarzem... ale wiesz to sa hormony..i niestety one tak wpływaja.. no ale wiesz..sa jeszcze inne metody zabespieczen..ale najwazniejsze skonsultuj sie z lekarzem..

(Mika opisz się deczko, tzn oczy, włosy - długosc, kolor , będzie mi łatwiej aaa i sukienka czy zapinana, gdzie rozporek itp :P) Przysuwam się jeszcze blizej aż czujesz mnie na plecach, chłodne dłonie kieruję teraz na uda aby deczko schłodzić rozpalone ciało..nie chciał bym abyś mi się przegrzała... otulając Cię barkami wbijam zachłannie zęby w delikatną skórę Twej lekko opalonej szyji

(powiedzmy tak w sktócie...sredniego wzrostu brunetka o piwnych oczkach :) a sukiemka..na ramiaczkach zapinana na suwaczek z tyłu ) dotyk Twoich chłodnych dłoni na moich udach..pozostawia miły dreszczyk... jednakze te zabki w bite w moja szyje..wywołuja dosc dziwne uczucie...w tym momencie zaciskam swije palce na Twoich nadgarstkach a z ust wydobywa sie cichutkie westchnienie

Czuję jak drżysz.. Próbuję uwolnić ręce ale się opierasz, przytrzymujesz mnieodchylając gowę do tyłu uwalniasz się z uścisku moich kłów... widząc delikatny ślad po ukąszeniu moje oczy przeszywa błysk... to zew krwi.. rządza Twego ciała... teraz juz delikatniej łapie Cię zębai za ucho głęboko wciągając powietrze nosem aby poczuć zapach Twoich włosów...

kłade głowe na Twoim torsie..włosy delikatnie go oplataja...czuje Twój oddech na swoim karku...piesci mnie swoim ciepłem...

Chwytam Cię za dłonie i prowadzę je do mojej głowy znowu wbijając zęby w śliczną gładziutką szyję...

dłonie wyrywam z Twoich objec...obejmuje Twoja twarz..patrzac w Twoje oczy które przepełnia zar...delikatne musniecie ust... oddalan sie od Ciebie...i znikam w realnym swiecie... wybacz..ale musze juz konczyc :)

Gość oj jakie to straszne
WziWo--.jesteś wampirem bądź wilkołakiem ?

stoję jak wryty... nie wierzę w to co się dzieje... uciekasz tak nagle, tak po prostu... moje oczy jeszcze błądzą po pokoju w poszukiwaniu śladu za Tobą... a jednak... nie ma już jej... pozostał tylko ten jej cudowny zapach... w umyśle obraz... aaa kiedy wracasz? musimy to dokończyć...

oj jakie to straszne Tak jestem wampirem :) Chcesz wywiadu ? :P

Gość oj jakie to straszne
tak poproszę a w moje ciało także zatopisz swe zęby ?

Papa uciekająca moja ofiaro :P A kimże jesteś? "o jakie to straszne" nie każdy dotrzymuje tego zaszczytu poczucia kłów przecinających tętnice

Gdzie jesteś Mika? Leczysz rany czy teraz już jako wampirzyca szukasz swoich ofiar?

Gość nooooo
jak dawno tu nikt nie zagladał :( cos sie konczy a cos zaczyna

Gość mała_Mi_9
Uważam że to nic złego, pozatym mam tak samo :) hehe. Chyba najlepszy sposob by miec dobry humor caly dzień :)

Gość PROBOŻDŻ
MIKA ALE TY MASZ KIEŁBIE WE ŁBIE

Gość gość
tak sobie obserwuję i powiem wam mi też się marzy trójkącik

Gość babalo
ale mi sie chce r****c ja j***e

Gość gość
hej trochę subtelniej mogłeś to wyrazić.no ale nie tylko ty masz ochotę na sex.ja mam ochotę na małą orgietkę

Gość babalo
hej trochę subtelniej mogłeś to wyrazić.no ale nie tylko ty masz ochotę na sex.ja mam ochotę na małą orgietkę - facet czy kobieta? no moglem ale jestem juz zmeczony szukaniem seksu bez zobowiązań.

Gość gość
no to szukaj dalej.wybacz ale to był żart ciekawiło mnie kto po tak długiej ciszy odezwie się ha ha.powodzenia

Gość ciekawabardzo
A ile Ty masz lat babalo?

Gość gość
Powiem wam jeszcze że nie ma nic wspanialszego jak sex z ukochaną osobą To gra uczuć i zmysłów,niesamowite doznania z osobą która cię zna i doskonale wie co lubisz,sex bez zobowiązań to lipa .Uwierzcie ,wiem co mmówię jestem w udanym związku od paru lat

Gość gość
Ale cisza ,jesteście tam

Gość gość
Ale cisza ,jesteście tam

Gość kolaola
A probowaliscie używać zabawek? My kupilismy ostatnio kilka tutaj www.erogen.pl i wcale nie zalujemy. Kazdy seks to ostra jazda