Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

co jest grane, o co chodzi facetowi?

Polecane posty

A taka o to jest historia: Spotkaliśmy sie jakieś dwa tygodnie temu i od tego czasu była cisza. Facet mi się spodobał, zrobił dobre wrażenie, poznaliśmy sie na internecie. Już zresztą zrezygnowałam z 'poznawania na internecie' z różnych powodów, ale wtedy jeszcze tak nie myślałam. W każdym razie, po tym pierwszym i ostatnim spotkaniu nie odezwał się już ani słowem, więc pomyślałam że pewnie ma mnie gdzieś i dałam spokój. Mam go też w znajomym na nk i dzisiaj zobaczyłam ze miał wczoraj urodziny. myślę sobie, a co mi szkodzi, odezwałam sie do niego i wysłałam spóźnione życzenia. On mi odpisał całkiem miło, zapytał co u mnie i .......że skoro idzie wiosna szybkimi krokami to kiedy się widzimy na rolkach.... (wcześniej rozmawialismy o tym że lubimy oboje sport)....co mam o tym sądzić? chce kontunuować tą znajomość czy też nie?

Gość BlaBlaBla1908
Ale Ty o to nas pytasz??? Podoba Ci się Gościu, to ruszaj... No proste...

pytam tylko o co może mu chodzić, że nie odzywa się tyle czasu, a nagle po moich mailu urodzinowym......to kiedy widzimy się na rolkach? choć w sumie żadnych konkretów to i tak nie wnosi

Gość ale sie upewnij...
taz tak mialam kiedys koles mial dwie do wyboru i wybral tamta a ja glupia czekalam ale okazal sie koles git bo powiedzial to na trzecim spotkanie a ja glupia ciagle o nim mysle ale nie wiem czy jest z nia czy nie i wlasnie nie wiem moze sie odezwac moze jest szansa

póki co to na razie odpisałam mu że : na rolki jestem zawsze chętna i takie tam inne, zobaczę co napiszę, ale ogólnie już mam to trochę gdzieś...szkoda tylko że mi się podoba zajebiście...ale co zrobię, nie szukam juz nikogo jak ma się trafić to i tak będzie:)

Gość ale sie upewnij...
nie trac wiary i szukaj tak to jest w zyciu uczuciowny zawsze wpadamy na tych co sa albo zajeci albo odrzucaja nas lub zonaci on i jeszcze geje porazka

dupcia marzenie - może tak, ale może po prostu podziękowałby za życzenia i tyle, zresztą nie wiem, czas pokaże, nie zależy mi już tak bardzo. Na początku mi zależało, jak się nie odzywał, teraz już po tym czasie czuję się conajmniej dziwnie.