Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacy inspiracji

Potrzebuje porady od interesujacych sie moda.

Polecane posty

Gość LODIDODI
ja pierdole :D ludzie są pojebani ;p

Ogladnalem meskie pokazy mody w internecie i z tego co widze 99 % rzeczy nigdy bym na siebie nie zalozyl ani nigdy nie widzialem ich nie tylko w Polsce ale i w innych krajach Europy. Nie wiem czemu te pokazy sluza.

"poszukujacy inspiracji Ogladnalem meskie pokazy mody w internecie i z tego co widze 99 % rzeczy nigdy bym na siebie nie zalozyl ani nigdy nie widzialem ich nie tylko w Polsce ale i w innych krajach Europy. Nie wiem czemu te pokazy sluza. " A ja wiem po co:classic_cool:. Sprawę objaśnia piosenka zespołu cover up -reklama:classic_cool:. Ja uznaję tylko swoją modę:classic_cool:.

Zawsze strzyglem sie na krotko bo nie poradze sobie za nic z ulozeniem wlosow. Mam kruczoczarne i geste wlosy, czesto i gesto to slysze. Fryzjerki sie zawsze po 10 razy pytaja czy na pewno chce sie krotko ostrzyc bo moglbym miec swietna fryzure ale ja wiem ze nie zapanuje nad wlosami. Nie umiem tez dobrac spodni, koszul, butow, marynarek. Przedtem mi malo zalezalo, wazne byly tylko aby byc czystym ale teraz jestem juz kilka lat po studiach, praca polega na czestym spotkaniach z inwestorami itp. czas jeansow i koszulek juz powoli mija w moim zyciu chyba sie konczy. Szukalem inspiracji zeby jakos sie ubierac bo w mnie w koncu na to stac ale o ile dla kobiet jest takich stron mnostwo to dla mezczyzn nie ma prawie wcale a jak juz sa to lepiej tego nie ogladac :O.