Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika 24

Czy mlodej atrakcyjnej matce latwo jest znalezc faceta na stale ?

Polecane posty

Gość Angelika 24

Mam dziecko jednak nie jestem z jego ojcem. Chcialabym znalezc mezczyzne ale nie bardzo wiem czy faceci powaznie sie zwiaza z matka samotnie wychowujaca dziecko.... obawiam sie czy to nie jest tak ze chca mi wejsc do lozka a potem jednak mi z nimi nie wyjdzie ....

Gość piotreq
nie, do związku tylko dziewica:)

Gość a ja jestem Europolką
bez problemu, tylko nie szukaj na takich forach ja kafeteria, wszak wiadomo, ze tu facetami sa tylko zapryszczeni mitomani

Gość na pewno trudniej
jak komus bez dziecka ,ale jest to możliwe. Prędzej znajdziesz starszego faceta np koło 30-stki niż w Twoim wieku bo takiemu juz dziecko tak bardzo nie bedzie przeszkadzac

Gość flakiem wstuł
łatwo nie jest,ale jest to osiągalne.tylko nie trać czasu na byle kogo,musisz poznać dobrze charakter-zobaczyć czy dzieci się do niego garną -jak jesteście np.u znajomych którzy mają dzieci,bo że będzie miły dla twojego dziecka,to o niczym nie świadczy-będzie chcciał zrobić dobre wrażenie,a dzieci wyczuwają dobrych ludzi

Gość DrMengele
Czy latwo trafic 6 w totka ? Oczywiscie, ktos kto trafil powie "a sobie skresliłem na pałe" :D

Gość ErykJukej
a po co ktos bedzie wychowywal jakiegos benkarta skro moze znalezc laske i miec z nia wlasne dzieci ?

Gość na pewno trudniej
nie no bez przesady aż tak trudno jak skreslic 6 w totka to nie jest ;) ja tam mam 22 lata nie mam dziecka ,a świadomie wiaze sie ze starszymi takimi kolo 30-stki wlasnie wiec to nawet dobrze tacy faceci sa dojrzalsi

Gość jfdhfdjkhkfdhkfd
Słowa "matka" i "atrakcyjna" wzajemnie się wykluczają :)

Gość na pewno trudniej
no i jest w tym jeszcze jedna zaleta jeśli ten ktoś bedzie chcial sie zwiazac pomimo dziecka tzn ,że mu na Tobie naprawde zależy :)

Gość na pewno trudniej
a niby dlaczego sie wykluczaja? mam kolezanki co sa juz matkami i sa atrakcyjne

Gość flakiem wstuł
jfdhfdjkhkfdhkfd Słowa "matka" i "atrakcyjna" wzajemnie się wykluczają patrząc na własną matkę wyrobiłeś sobie taki pogląd?współczuję zaniedbanej matki

Gość DrMengele
Zawsze zapala sie zarowka nad glowa "ALE DLACZEGO" ona jest sama z tym dzieckiem, i duza czesc potencjalnych kandydatow nie ma zamiaru sprawdzac czy to jej poprzedni byl kretynem czy ona jest kretynką.

Gość Angelika 24
faktycznie nic mi nie brakuje ale nie o tym. Zastanawiam sie jak to wszystko bedzie wygladalo za pare lat przeciez facet tez bedzie chcial miec swoje dziecko czy mojego wtedy nie przestanie kochac ?

Gość statystyk_amator
jakbys byla nieatrakcyjna, to moglabys miec nadzieje, ze sie jednak chca zwiazac jak jestes atrakcyjna to niestety: chca tylko sie z toba przespac i sajonara lub przespywac, poki nie zaczniesz naciskac, i sajonara ktory wezmie se na glowe opieke nad cudzym dzieckiem ? (w sensie: dzieckiem innego goscia ?) a juz szczegolnie sposrod tych, ktorzy maja szanse u atrakcyjnych :) tak ze masz calkiem pozamiatane ale szczescia zycze (bo powodzenie pewnie masz...)

Gość jfdhfdjkhkfdhkfd
"patrząc na własną matkę wyrobiłeś sobie taki pogląd?współczuję zaniedbanej matki" Nie - patrząc na dzisiejsze "młode matki", z odrostami, tłustymi włosami byle jak związanymi w kitkę, świecącymi pryszczatymi twarzami, brudem za paznokciami, nadwagą, brudnymi ciuchami

Gość na pewno trudniej
myśle ,że to jest mniejsy powod to zastanawianie sie dlaczego poprostu dziecko to obciazenie pewne dla faceta wiadomo kobieta nie ma tyle czasu dla faceta , nie zawsze jest z im zostawic dziecko, poza tym w razie planowania wspolnej przyszłości to bedzie musial byc ojcem dla tego dziecka itd. t0 sa głowne powody. ale mozna znalesc kogos takiego

Gość DrMengele
Nikt nie mowi ze to niewykonalne, tylko masz 10 krotnie ciezej jak przecietna Pani X bez dziecka.

Gość DrMengele
Czesto z takiego szukania wychodzi cos w stylu "z braku laku...." to jak ktos koniecznie na sile chce tatusia znalesc, to skrajne przypadki ale są :P

Gość na pewno trudniej
no niestety z tym sie zgadzam ,z e masz 10 razy ciezej... wiele samotnych matek jest samych na długie lata ,a jest wiele rownie atrakcyjnych lub atrakcyjniejszych kobiet od Ciebie bez dziecka. ... ale w koncu kogoś znajdziesz szukaj wsrod starszych to dobra rada. przeciez sa nawet takie malzenstwa gdzie sa dzieci z pierwszego malzenstwa i drugiego np

Gość Angelika 24
na nk mam wziecie ale gdy juz wchodze na temat ze mam dziecko to jakby sie kontakt troche oslabial....

Gość DrMengele
Wsrod zwierzat czesto sa takie zwyczaje ze 'cudze' potomstwo jest wywalane z gniazda ;) Interesujace zjawisko swoja droga :P

Gość wredna i cholerna małpa ze
mnie i napiszę ci, że masz szanse na znalezienie faceta, jak twój przychówek opuści cię na zawsze, czyli w wieku 20 lat. Tylko, że wtedy może będziesz atrakcyjna, ale na pewno nie młoda. Działaczki pro lajf, dadzą ci odpowiedź jak znaleźć faceta, mając przychówek.

Gość DrMengele
Raczej upolować, bo ze znajdowaniem to wiele wspolnego miec nie bedzie.

Gość najlepiej złapać na bachora

Gość najlepiej złapać na bachora
następnego, naiwniaka, dając dupy

Gość łatwiej wielbłądowi jest
przejść przez ucho igielne....i dupa