Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana mama

Wózek Tako Jmper X i V-Max Baby Smile

Polecane posty

Kochane Mamusie piszcie prosze opinie o tych wózkach, bo musze w najbliższym czasie kupic wózeczek dla mojego dziecka, a nie mam pojęcia jaki wybrać? Z góry dziekuję za opinie

Gość przyszła mamuśka
napisz jakie chciałabys aby miały funkcje i czy tylko te wchodzą w grę no i jaka kwota a może coś doradzimy

Chodzi mi o wózek wielofunkcyjny, cena może byc do 2000 zl,ale jesli moge kupic dobry wózek taniej to po co przepłacać. Mieszkam w domku, wiec nie musi to byc super lekki wózek, ale chcialabym aby dobrze sluzył dziecku i nam przez dluższy czas, no i ważne, aby często sie nie psuł, bo wiem, że na niektóre wózki jest sporo reklamacji.

Gość przyszła mamuśka
ja kupiłam na allegro używanego MIKRUSa -3 w 1, duża gondla, spacerówka, fotelik, wszystkie z ochraniaczami/ocieplaczami, wszystkie montowane przodem lub tyłem, regulowana wysokość rączki, torba, kosz na zakupy, moskitiera, folia p/deszczowa, posciel, pompowane koła i skretna oś :D a to wszyystko po namowie mojej koleżanki - jest z niego niesamowicie zadowolona - ja jak w nicku- jak się użytkuje jeszcze nie wiem :D a co najlepsze- stan IDEALNY- a kosztował..... 450zł :D:D:D

dziekuje Wam za odpowiedzi, ale o Mikrusie niestety nie naczytalam sie dobrych opinii, juz nie wiem, czym sie kierować :-(

Gość gygu776
hej ja mam tako jumper i jestem bardzo zadowolona. Jeśli chcesz lub masz pytania to pisz to ci o nim opowiem.

Dziekuję :-) napisz proszę czy Ty masz własnie Tako jumper X? Bo wydaje mi sie, ze jest wiecej modeli, ale nie jestem pewna. Czy gondolka wystarcza na dlugo, czy spacerówke mozna odwracać do i od siebie i czy nie ma problemu z kołami?