Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitaaaaa

jaki bukiet i welon do tej sukni??

Polecane posty

Gość Anitaaaaa

Jak w temacie, jak uważacie jaka wiązanka (styl i kolor) i welon pasowałyby do tej sukni? Model White One 431 Kolekcja 2009 http://www.whiteone.es/index_real.html trzeba wejsc w zakładkę DRAPEADOS, tam wybrać 3 suknię w drugim rzędzie.. Doradźcie dziewczyny

mysle, ze mozesz sie pokusic o bardzo dlugi welon, tak długi jak tren. A wiazanka moim zdaniem kuleczka. Co do koloru zalezy jaka masz karnacje i dodatki, oraz garnitur.

Gość Anitaaaaa
mam ciemne brązowe włosy, szare oczy, karnacja dość ciemna, ale zamierzam się jeszcze troszkę opalić przed weselem. Mam chęć na fiolet, może ciemny róż jeśli chodzi o kwiaty... troszke się boję zeby nie wyszło krzykliwie...

Gość Anitaaaaa
podnosze...

Gość kapustka słodka
bukiet piękny ale ta trawa nie podoba mi się , suknia bardzo ładna , i jak powiedziała maanda , długaśny welon mgiełka :)

Gość upssskhewhtio
ups

moim zdaniem do tej sukni nie mozesz miec welonu"!!! suknia jest bardzo landa, ale tez bardzo zdobna, welon bylby za duzo wszystkiego! prponuje skromny diadem:).. co do bukietu to tez powinien byc baaardzo skromny!inaczej bedziesz wygladac jak choinka! ewentualnie dlugie proste kolczyki i cos delikatnego na reke

Gość Anitaaaaa
zastanawiam się czy zakładać jeszcze coś na szyję?? zamierzam mieć kwiat we włosach i raczej delikatny welon. MAm dylemat bo kobietki w salonie swierdziły, że niekoniecznie coś na szyję... i że Sama koronka na tej sukni jest bardzo zdobna. NIe chcę przesadzić z ozdóbkami, ale też nie chciałabym mieć niedosytu że jeszcze czegoś brakuje...

na pewno nie zakladalabym nic na szyje ;).. tez wychodze za maz w sierpniu i osobiscie nie jestem fanka welonow ;).. bede miala lekko polokowane wlosy tzw. loki holywoodzkie, hehe jak na to mowia fryzjerzy;).. moja suknia jest sama w sobie zdobna;), ale to jest twoj dzien i ty wybierasz co chcesz zalozyc;) jednak naszyjnika nie polecalabym do tej sukni, czasem MNIEJ znaczy WIECEJ ;)

zamiast naszyjnika, mozesz miec jakis wystrzalowy pierscien na palcu , lub bransolete ;)