Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewewewe

Dziecko z afryki

Polecane posty

Gość ewewewewe

Chciałabym adoptowac dziecko afryki lub podobnych krajów gdzie oanuje bieda ale nie bardzo wiem od czego mam zacząć?

Gość ewi.bb
od niczego. nie ma takiej mozliwosci jesli masz obywatelstwo polskie. polska nie ma podpisanych jakischs tam umów dot. adopcji z krajami afrykanskimi. z azjatyckimi to samo.

Gość ewewewewe
w polsce jestem tymczasowo na stale mieszkam w Hiszpani do polski przylatuje kilka razy w roku, moze ktos sie orientuje jakie mam szanse?

Gość ewewewewe
ale ja chciałam wrobić w ojcostwo zaprzyjaźnionego bambusa. Czyli co, nie da sie?

To wyżej to podszyw, nie wiem jak mozna zartowac sobie z ludzi ktorzy chca pomoc...

" Chciałabym adoptowac dziecko afryki lub podobnych krajów gdzie oanuje bieda" BUAHAHAHAHAHAHAH :D

Gość zaadoptuj jakies z Polski
dużo jest do wyboru. Aaa, ale to nie jest trendy, przecież w modzie jest pomagać biednej Afryce, i to takie egzotyczne i podniecające. A polskie dzieci to takie pospolite, nie ma się czym pochwalić przed znajomymi

Gość ewi.bb
jesli masz obywatelstwo hiszpanskie, to byc moze mozna. oczywiscie przez osrodek adopcyjny z hiszpanii. ps. to w koncu chcesz adoptowac czy wrabiac bambusa?

Mi nie chodzi o chwalenie sie przed znajomymi, jestem mamą adoptowanej dziewczynki z Hiszpani, teraz chciałabym pomóc tamtym dzieciom naprawde, wiem ze adoptujac jedno czy dwojke dzieci nie pomoge wszytskim ale polepsze im zycie :)

Gość po co jeszcze więcej bambusów
do europy sprowadzać? Weź jakieś białe

Przeciez tamto to byl podszyw... mam hiszpanskie obywatelstwo, chce sie wybrac do paru ośrodków po poworcie do domu bo narazie jestem w polsce.

Wszytskich dzieci nie jest sie wstanie adoptowac, polskie dzieci mieszkaja w domach dziecka a w afryce dzieci blakja sie po ulicach i gloduja.

W linku nie sa tylko polskie dzieci rowniez z ukrainy czy wietnamu wiec to nie polska :P

Gość Kochani rodacy Polacy:
Jesteście ż a ł o ś n i ! ! ! :o Jak można tak reagować?! Człowiek to człowiek, niezależnie od koloru skóry, myślicie że wy to kim jesteście w świecie i w Europie?! Zwykłymi białymi murzynami, tylko majcie tak napierdzielone w głowie, że wydaje się wam, że wasz kolor skóry wynosi was do rangi panów!! Jarek: buahahaha dla ciebie, mały gruby tani cwelu, co nawet na powietrze nie wychodzi, bo wkoło przed kompem siedzi i wyszukuje toipiców o polskich kobietach zakładających mieszane rodziny... :o Jakbyście byli mniej puści, to pewnie byście wiedzieli że nie łatwo przysposobić polskie dziecko bo większość ma nieuregulowaną sytuację prawną!!! Debile! 😡

Gość a moja zaczęła
jarek= tani gruby cwel....hahahahahahahha popłakałam się, wygrałeś/aś Ty nade mną:D

czarnuchy są przyzwyczajone do brudu, głodu i wojny... chcieli wyzwolenia spod kolonializmu? mają wyzwolenie, niech te zwierzęta same sobie radzą do adopcji szukajcie raczej dzieci z Polski

Gość a moja zaczęła
kamecha, błyszczysz:D autorko, tutaj się niczego nie dowiesz na prawdę, kafeteria to stado bydła i trolli, którzy umieją jedynie mieszać z błotem i pokazywać swoje "zdolności poetyckie":)

Tak nienormalej osoby jak ty nie widziałam, jakie zwierzata? czym rozni sie dziecko biale od czarnego? tylko kolorem skory ... to tacy sami ludzie, którym trzeba pomoc...!!!

Gość a moja zaczęła
nie dyskutuj z nim...szkoda nerw:)

różnią się tym, że czarnuch to dziki, prymitywny, pocący się człekokształtny. ich ulubioną rozrywką jest taniec, rozmnażanie się i zabijanie się nawzajem. mają wrodzone zamiłowanie do brudu i smrodu oraz głośnego wypowiadania się ich bulgoczącym językiem. ich kolor skóry ma za zadanie maskować brud, który noszą na skórze

Kornelkowa mama - mi też, chciałabym pomóc wszytskim dzieciom ale tak się nie da :( wiec chce pomoc chociaż nikrtorym :(

Nie bede sluchala takich podlych ludzi jak ty, adoptowalam jedno dziecko, i zamierzam adoptowac jeszcze nie raz.