Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luczinda

opowiadania i fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość gość
o!

Gość gość
tylko na to was stać,marzenia nie do spełnienia

Gość gość
Zebyś wiedział/a ile z nich już się spełniło... 😴

Gość gość
Ajron, piszesz tu jeszcze?

Gość gość
HISTORIA PRAWDZIWA Miałem wtedy 16 lat. Wraz z siostrą i jej facetem spaliśmy w mieszkaniu po babce. To była kawalerka przedzielona na 2 pokoiki. Oni spali w jednym pokoju, ja w drugim. A dodajmy, że ona miała 18 lat, była wtedy młoda zgrabna i świeża, a on ze 40, był wysoki, postawny i miał wąsy. Był dla mnie wtedy na swój sposób uosobieniem męskości. Przed spaniem miałem tam jeszcze po coś tam do nich wejść, jednak coś mnie tknęło. A przedzielały nas tylko cieniutkie drzwi z wybitą szybką. Wsadziłem tam łeb... On jej podniósł koszulkę nocna i calowal piersi... wąsaty, dojrzały łeb całujący młode dziewczęce piersi... ona 3mała go za głowę... to jest nie do opisania ta atmosfera seksu i te oddechy... to się dosłownie czuję w powietrzu... Potem zszedł niżej... calowal ja po brzuszku, a jak doszedł do pępka to dosłownie chyba była już blisko... 3mała go za głowę wzdychajac... i w końcu dotarł do c...i... pewnie jeszcze jak się calowali była już mokra, a wtedy pragnęła juz tylko jednego... chyba wiedział jak to robić i calowal ja po dzyndzelku, bo szybko doszla, co było słychać... I w końcu ściągnął gacie... oczom ukazał się wielki, gruby, żylasty K.TAS. z fioletowa GŁÓWKA NICZYM BERLEM... nic już nie mogło go za3mac. Szybko znalazl drogę do jej trójkącika, a miała śliczną, zarośniętą c...ę... Tak, wszedł w nią, bardzo głośno jeknela... nie mogłem już z podniecenia... co sie spuściłem, stawał mi znowu... wielki, męski taran p.lil ciasna, dziewczęca c.pke... jak ON ją j...ł, r...ł, p...lił... 3mal ja za piersi a jego d.pa pracowała na niej jak maszyna... Ona chyba prawie omdlala z rozkoszy... I wziął ja na pieska... jego silne, Włochtea ręce 3maly ją a biodra, a ona już nie jeczala tylko wyła... on był taki mocny... potem ustawił ją na jeźdźca... chyba nie miała siły skakać na nim, bo po chwili położył ja na plecki,a jej nóżki na pagony... chyba troszkę ją bolało, bo to pozycja na krótkiego... parę minut i doszedł, wyskoczył z niej i trysnal na piersi, brzuszek, a może jeszcze dalej rycząc przy tym jak zwierz... To był najlepszy seks, jaki matka ziemia kiedykolwiek widziała... on był rytmem, ona melodią... on był mocny i męski, ona łagodna i uległa... pod wpływem jego pchnięć wydobywa się z niej subtelny, dziewczęcy głosik... To wydarzenie tkwić juz bedzie we mnie zawsze i nawet wspomnienie moich własnych przygód bądź bieżących wydarzeń nie podnieca nie w takim stopniu...

Gość Shank

Wymyśliłem swoje. Spotykam na siłowni dziewczynę, która ćwiczy swoje uda trzymając między nimi ciężarek. Ubrana jest w sportowe spodnie przylegające do ciała tak, że widać tak kształty jakby tych spodni nie było. Podchodzę i mówię, że ma ładną figurę. Ona mówi, że długo nad nią pracuje i mówi, że uda ma tak silne, że jest w stanie w nich trzymać czyjąś głowę i ta osoba się nie wydostanie. Podsmiewam się, ale ona zaprasza mnie do szatni bym się przekonał. Gdy trafiam do szatni mówi, bym włożył swoją głowę między jej uda. Jak uwolnie się w ciągu 10 minut, ona zapłaci mi 5 dych. Niewiele myśląc godze się na ten układ, będąc przekonany, że zarobie, a na dodatek będę miał głowę między jej slicznymi udami. Owija uda wokół głowy i ściska je. Czuję się tak jakby ktoś trzymał moją głowę poduszkami. Próbuję się uwolnić rękoma, ale ona kieruje moje ręce w okolice pachwin. Po 10 minutach przestaje sciskac, ale nadal mam głowę między udami. Mówię, że pójdę zapłacić jej, bo przegrałem zakład. Ona mówi, że zapłacę jej w inny sposób. Chwyta mnie za głowę i przyciska moją buzię do krocza. Materiał, z których są spodnie na tyle przylega do ciała, że doskonale czuje kształt jej muszelki. Zaciska uda na głowie, bym nie mógł się wydostać. Czuje się jak uwięziony przez poduszki. Pokazuje mi smartfona z roboczym SMSem z napisem: liz. Niewiele myśląc, zaczynam to robić, a ona zaciskajac uda wciska moją buzię w krocze. Po jakimś czasie zaczyna dochodzić.  Czuje jak jej spodnie stają się mokre, a uda i muszelka stają się cieple. Soczki przesiakajace przez materiał mają slodkawy smak. Ona bawi się mną tak przez 2h kilkukrotnie dochodząc. Gdy już skończyła zabawę powiedziała, że reszta będzie u niej w domu. Poszliśmy tam i bawiliśmy się tak samo, tylko zamiast spodni była ubrana w majtki.