Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczepan.1989

Wolicie facetów szczupłych, chudych, umięśnionych, grubszych, jakich?

Polecane posty

Gość ciotka_dobra_rada
chudzi sa aseksualni jak dla mnie, najbardziej lubie zbudowanych, normalnej wagi z lekko wyzezbionymi miesniami, polecam cwiczyc tylko na rzezbe, nie na mase

Gość gość
Ja zna masę facetów z typie bears których żadna nie chce tak wiec kompletna bzdura. Atrakcyjny facet to facet umięśniony, ewentualnie normalnej budowy

Gość gość
A ja powiem tyle jak koles ma kase to moze byc brzydki gruby i niski jak ogr i znjdzie sobie kobiete. Ile to takich par widzialam. Laska ladna baa nawet piekna idzie z gosciem ktorego ja bym palcem od nog nie tknela no ale koles ewidentnie dziany.

Gość gość
Średnio wyrzezbieni w sensie że nie przypakowani jak koks bo to obrzydliwe. Facet w typie miska jak i chudy szczypior to w ogóle odpada.

Gość gość
Wolimy silnych zdecydowanych i odwaznych a nie jęczące rozmemłane niezdecydowane tchórzliwe p***y

Gość gość
Normalny, naturalny szczupły facet. Mięśniak wygląda sztucznie z kolei "bears" to porostu zwykły leń siedzący przed telewizorem z piwkiem w ręku. Dwa typy które kobieta powinna omijać

Gość gość
Dla mnie idalem jest mężczyzna z piekna sylwetka . Taka sylwetkę ma chłopak z mam talent, ten który kręci się w tym kole, pewnie wiecie. Takiego z łóżka bym nie wypuscila :)

Gość gość
O swoim typie nie wspomnę :D:D:D:D:D . ale wiadomo co ''kręci'' wiele ładnych kobiet . Mam na myśli konkretne pary gdzie ona jest ładna,zgrabna młoda, a on niski bardzo gruby . To pewne pary ze świata polityki, itp... :P

Gość gość
01.46 na ulicach też są takie pary bo kobiety to często desperatki i biorą pierwszego lepszego który się nimi zainteresował z obawy przed samotnością. Są takie które żyć bez chłopa (jakiegokolwiek) nie potrafią.

Gość gość
Jak materialistka to do wora i do jeziora :)

Gość marlena
Dnia ‎11‎.‎10‎.‎2013 o 16:42, Gość gość napisał:

Tylko, że taki grubas prędzej znajdzie sobie dziewczynę niż szczupły zadbany chłopak

Haha, nie sądzę. Większość starych kawalerow jakich znam to właśnie takie miśki i grubasy odkąd ich znam. Szczypli szybko sobie kogoś poznajdywali.