Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos zza umywalki

Pierwszy raz z...

Polecane posty

Gość glos zza umywalki

...chlopakiem z ktorym nie jestem zwaizku, ale ktorego kocham. uwazacie ze to ok, bo jaj jakos mam watpliwosci czy to dobry pomysl, bo raczej wszytkie dziewczyny przezywaja swoj pierwszy raz ze swoimi chlopakami z ktorymi sa w dlugich zwiazkach?...

wydaje mi się, że pierwszy raz powinien być z osobą która kochamy i która nas kocha... i nie zgadzam się, z tym że raczej wszystkie dziewczyny przeżywają swój pierwszy raz z chłopakiem, z którym są długo... jest dużo dziewczyn które idą do łóżka z byle kim , bo np wszystkie koleżanki już TO mają za sobą, albo chłopak grozi że z nią zerwie jeśli się z nim nie prześpi... wydaje mi się, że pierwszy raz powinien być piękny i niezapomniany :) dlatego warto poczekać, wierz mi :)

Gość marialena26
A pierwszy raz z facetem dużo starszym? Ja 26 on 48. Chce to zrobić z nim bo to ostatni dzwonek. On ma świadomość tego, że jestem w nienaruszonym stanie i zapewnia, że zrobi to w sposób profesjonalny. Ufam mu, bo wcześniej do niczego mnie nie zmuszał, sama decyduje co i kiedy. Więc chyba będzie ok. Oczywiście zapewnia, że będzie wielkie łoże, płatki róż, szampan, wcześniej kąpiel w wielkiej wannie. Bo wtedy to ja będę najważniejsza. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Gość pierwszy raz powinien być z
napalonym facetem, yebniętym na punkcie dziewictwa. Można niezłą kasiorkę załapać, a potem to juz po zawodach, pozostaje tylko: co łaska.

Gość w Polsce to kondona na chuja
sobie załóż. Tobie Marialena26 to raczej by się przydała porządna tzrepaczka by wytrzepać pajęczynę między nogami , a nie kąpiele w płatkach róż.. buhahahahahahah

Gość tylko marioleno26 kup viagrę
i niech zażyje tak aby w ciągu godziny stania fiuta , przedziurkował, ciebie, bo miękką faje to będziesz mogła sobie w gembie pomemłać i possać....

Gość marialena26
Co zazdrościcie? Warto było czekać. A wasze wypowiedzi mam w głębokim w poważaniu..

Gość pajęczyny między nogami
zazdrościć, chyba ci kompletnie te dziewicko w dekel walnęło....

Gość marialena26
Jak się odpowiednio wypromuje oraz gdy trafi się gust klienta... Ps. Lepsze łoże w różami niż zaśmierdziały kibel na dyskotece.

Gość marialena26
No i gdzie się jesteście???

Gość arab z arabii
mam problem, czy pierwszy raz mieć z kozom, czy polkom, czy z Panem Heniem z kotłownii, pomóżcie...