Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala bajka

Aaaaa!!! Tabletki i bulimia!!

Polecane posty

Gość biala bajka

Mój mąż mnie kocha i pilnuje,żebym nie rzygała.Cierpię na bulimię prawie 10 lat, od 2 jest lepiej, jednak zdarza się... . Dzisiaj zapomniałam i urządziłam sobie "gastrofazę". Żarłam i wymiotowałam zanim minęły 2h od wzięcia tabletki:/ Biorę yasminelle. Nie mam zapasowego opakowania i nie chę rozmawiac o tym z mężem, żeby nie bolało go, że znowu rzygam. Co zrobic??

Gość ixy
Tabletki yasminelle sa bardzo chwalone przez lekarzy:)nawet ostatnio,będąc na wizycie wspomniałam lekarzowi o tym,ze bardzo po nich przytyłam,bardzo się zdziwił i powiedział,że po nich się nie tyje ale ja wiem swoje...są to moje pierwsze tabletki i niestety muszę zepsuć ich opinie....po 1)przytyłam po nich i to znacznie 2)spadek libido całkowity:(mam nawet przez to kłopoty z partnerem:( #)znaczny wzrost apetytu:(sama już nie wiem co z tym robić:( hmm ale w Twojej sytuacji radze zmienić tabletki bo one jeszcze wzmagają apetyt,oczywiście,ze skoro u mnie są takie objawy to nie muszą być tez u Ciebie ale znam kilka osób które je bierze i właśnie tak się u nich rlowniez dzieje:(niestety:(

Gość Alisson
No chyba nie masz wyjścia. Musisz się inaczej zabezpieczać, bo jest ryzyko, że tabletki stracą na działaniu. Ja kiedys miałam podobną sytuację (też z wymiotowaniem) i tylko jedno opakowania. Wzięłam tą dodatkową tabletkę (drugą po wymiotach) i jeszcze w tym tygodniu poszłam po receptę. To opakowanie zostawiłam sobie na sytuacje awaryjne, kiedy muszę wziąść dodatkowo.