Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paradontozafenyloketonuriowa

facet o imieniu Franek

Polecane posty

Poznalam fajnego faceta o imieniu Franek. I teraz pytanie: czy takie imie pasuje do mlodego chlopaka? jakies doswiadczenia z posiadaczami takiego imienia? jacy sa?

ile Ty masz lat, że takie rzeczy Ci przeszkadzają? choćby miał najdziwniejsze imię świata to nie liczy się ono, tylko charakter człowieka!

Gość już na
starcie imię jest dla ciebie dziwne ,a co będzie później ?

ponoc imie moze determinowac charakter czlowieka, np jego orginalnosc, pospolitosc, roznego rodzaju skojarzenia ktore wzbudza itd.

No i powiedzcie mi, że rodzice nie krzywdzą takimi imionami swoich dzieci. Znam jednego 18letniego Stasia i 17letniego Franka. Masakra. Chyba bym się pocięła jakbym miała na imię np Sławomira albo Franciszka.

Gość edrftgyhujikl
Franek-czasami złosliwy,uparty jak baran, lubi sie pokazać z dobrej strony czoć niekiedy mu to nie wychodzi, potrafi brac dobry przykład z innych, spontaniczny, czasami nie waży słow,bywa infantylny, jesli wykonuje jakąś pracę , robi to najlepiej jak potrafi. No i oczywiście zaborczy :(

co innego determinacja "pseudo-horoskopowa" a co innego zycie. Chodzi mi raczej o doswiadczenia, choc wiem ze z tym moze byc trudno przy tak nietypowym imieniu. Za odpowiedzi ewentualne bede wdzieczna

chodziłam do klasy z Frankiem, normalny chłopak, normalne imię :) nie ma się czym podniecać :p

Gość kama33
Florka albo Adka---myśle że nie ma czego zazdrościć