Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest????????

okres/poronienie

Polecane posty

Gość co jest????????

dziewczyny.. da się odróżnić poronienie od okresu?? byłam przekonana, że jestem w ciąży, lecz zawsze brakowało mi czasu, żeby iść do ginekologa, albo choćby do apteki po test, aby się upewnić.. jednak moją pewność rozwiał okres(?). nie wiem czy to okres, czy poronienie, bo jeśli okres, to byłby spóźniony.. miałam mdłości i inne objawy ciążowe (bynajmniej tak mi się wydawało). pierwszego i drugiego dnia leciało ze mnie dużo krwi.. a dziś już nie. a mój okres zawsze trwa tydzień.. myślicie, że to okres? czy jednak byłam w ciąży i poroniłam?

Gość DrMengele
Nie rozni sie wiele jedno od drugiego. Raczej poronilas.

Gość co jest????????
pomyliłaś forum - faktycznie, nei spojrzałam, ale to chyba nie jest jakiś straszny problem.. poziomka 33 jeśli pójdę, to co mam mu powiedzieć? zawsze miałam okres regularnie, co 28 dni, trwał tydzień, nie spóźniał się, więc brak okresu było dla mnie ewidentnym dowodem na to, że jestem w ciąży (tym bardziej, że mój partner kończył we mnie), a tu takie coś.. nagle jakieś dwudniowe, mocne krwawienie i okropne bóle brzucha

Gość co jest????????
poziomka 33 źle to ujęłam, bo przez 2 dni miałam mocne krwawienia i skrzepy, a że teraz nie, to chodziło mi o to, że teraz mam jedynie delikatne plamienie

Gość co jest????????
i zaznaczam, ze jesli to była ciąża, to była bardzo wczesna. ok 4 tydzień

powiedz lekarzowi o swoich przypuszczeniach(szkoda że nie zrobiłaś tego testu),lekarz na usg oceni czy to była ciąża,poza tym to naprawdę mogą być problemy hormonalne bądź jakieś zapalenie lub torbiel która pękła-głowa do góry i nie myśl o najgorszym

Gość co jest????????
poziomka 33 dziękuję za pocieszenie i dziękuję także pozostałym za odpowiedzi

Gość jak mogłaś do tego dopuścić
trzeba było umrzeć, a zarodek pozostawić przy życiu. Będziesz się smażyć w piekle za niedonoszenie ciąnży...

w czwartym miesiącu ma nóżki, pipuszkę mówi już pierwsze słowa po angelsku, a ty zabiłaś życie .....

w czwartym tygodniu . też ma dupkę i mówi po polsku