Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedz

Okres w 17 dniu cyklu...

Polecane posty

Gość proszę odpowiedz

Bardzo proszę o radę, jesli ktos tak miał. Dostałam okres w 17 dniu cyklu, zawsze miałam regularnie co 27-29 dni. Co to może byc. Cały czas odczuwałam tez przed tym tkliwość piersi i juz sie zastanawiałam co tak wcześnie...Normalny okres, z bolem brzucha. Dlaczego?

Gość Czasem tak po prostu może być
Hej, ja raz jedyny dostałam w 15 dniu, nigdy się to nie powtórzylo, więc myślę, ze nie masz powodow do niepokoju. Jesli bedzie sie to powtarzac to oczywiscie radzę wizytę u lekarza.

Gość niecozdezorienntowana
hej! mam ten sam problem.. Ja dostałam w 20 dniu cyklu a zawsze były regularne:( Kupiłam krople ziołowe Mastodynon na regulację hormonów, mam nadzieje, że pomogą nie wiem czy pędzić do gina ze strachem czy poczekać.. może to od zmiany żywienia? dieta, odstawienie cukru itd ehh

Gość proszę odpowiedz
Dzięki dziewczyny, zadnej zmiany zywienia nie było. W ogóle zadnych zmian! Poczekam, kiedy teraz dostanę następny i wtedy zobaczę co i jak. Przez mysl mi przeszło, ze moze to ciąza, ale raczej nie. Pozdrawiam

Gość też mi się zdarzało
tak średnio co drugi cykl. Nawet 14 dni. Poszłam do ginekologa - zrobiłam badania, okazało się, że to wina wysokiego poziomu prolaktyny. Po zbiciu - wróciło do normy.

Gość luna75
Witajcie kobitki,mam do was pytanie,ostatni okres miałam 11 lipca dostałam w nocy o 23 miałam dwa dni tak mocniej potem słabiej prawie nic,i potem sie skończył mineło 17 dni i znów mi sie pojawił,najpierw taki brud mi leciał a dzisiaj juz mocniej.Troche pobolewa mnie brzuch,wystraszyłam się,zrobiłam dzisiaj po południu test i wyszło negatywny.Zastanawiam się co jest ?czy przez tą pogodę tak się porobiło??poradzcie coś wizyte mam umówioną na początek sierpnia do lekarza.

Gość luna75
Witajcie bylam u ginekologa i przepisała mi Midiane na regulacje ,tylko wyczytałam że to odpowiednik Yasmin a ja nie moge brać yasmin poniewaz bardzo bolały mnie nogi,mam tylko jedno opakowanie....zastanawiam się czy brać je...drugie pytanie vczy mogę łączyć Midiane z diochespanem???odpowiedzcie prosze

Gość gość
Kobieto, o takie rzeczy trzeba było pytać lekarza.