Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezdecydowana00

Nie wiem jak go poznać?

Polecane posty

Muszę wziąć sprawy w swoje ręce i się dowiedzieć, tylko że jak bym teraz do niego napisała na nk, to by pomyślał że mi tak strasznie zależy albo co gorsza się narzucam.

Gość moim zdaniem zrobiłas
dosc...kolejny krok nalezy do niego, ma kontakt do ciebie wiec w czym problem?? jesli by chciał to moze....nie narzucaj sie

Gość niezdecydowana super
lepiej nie pisz i tak zrobiłaś wystarczająco. Jeśli on nie wykorzysta szansy trudno, nie jesteś przecież jakąś zdesperowaną. moim zdaniem kolej na jego ruch

nie rób tego, bo możesz go zniechęcić, faceci tracą zainteresowanie, jeśli dziewczyna im się narzuca

moze jak on Cie widzi to tez go tak 'paralizuje' i nie moze nic zrobic ...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Napisał! "Przepraszam że ostatnio nie odezwałem się do ciebie ale nie wiedziałem jak zacząć rozmowe :P" !!! Nie wierze!!! Jutro będę z nim rozmawiać!!! :D

weszłam tylko na minutę a tu taka wiadomość!!!! super!!!!!!!!!!!!! :-)) ;-)))) jutro koniecznie napisz jak było, koniecznie, pamiętaj :-))))

Ty szczęsciaro :-)

Gość anthillium a Ty
tez jestes niesmiala ???;)

Gość anthillium a Ty
tez jestes niesmiala ???;)

znam ten stan z autopsji :-) popieram wypowiedzi wyżej, nie paplaj bez sensu powodzenia :-)

Więc było tak :D Weszłam rano do autobusu, odnalazłam go wzrokiem, uśmiechnął się do mnie, ja do niego, usiadłam obok "cześć, cześć" i zaczęliśmy rozmawiać :D Rozmawialiśmy te 25 minut drogi w autobusie, a że oboje mieliśmy jeszcze czas do zajęć (ja do lekcji) to odprowadził mnie pod szkołę:) Jak się żegnaliśmy powiedział "do zobaczenia:)" A teraz na nk napisał mi, że ma nadzieje że będziemy częściej rozmawiać:) Ogólnie rozmawiało nam się naprawdę super, obawiałam się, że okaże się być nudny albo nie znajdziemy wspólnego języka, ale rozmawialiśmy jakbyśmy się znali od lat. I wydaję się być inteligentnym, oczytanym chłopakiem :) Tylko jedna rzecz mi w tym nie daje spokoju - skoro on jest taki naj, naj, naj to dlaczego akurat mną się zainteresował? :P

przestań już teraz wkręcać sobie korby jakieś, zainteresował się i już. fajnie się historia rozkręciła :-)

Gość 89ewka89
zainteresowal sie toba bo mu sie pewnie spodobalas

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, w każdym razie mamy kontakt smsowy i na gadu gadu, a widzieć będziemy się dopiero w poniedziałek rano. Nie mogę się doczekać :D

Gość werdykt z luzizjanny
zaglądamy;) w poniedziałek,dopiero ;):D a ja myślałam, że już od dzisiaj..randkujecie;)

ja też zaglądam :-)

do cream już zagadała, teraz kolejny etap, nieuważnie czytasz