Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezdecydowana00

Nie wiem jak go poznać?

Polecane posty

Niestety nie randkujemy, bo on miał praktyki w innym mieście dzisiaj, studiuje :) A ten poniedziałek to póki co tylko spotkanie rano przed szkołą, ciekawe czy zechce mnie gdzieś zaprosić po południu, czy skończy się tylko odprowadzeniem pod szkołę...:)

Niezdecydowana widze ze Ty jestes w goracej wodzie kapana :D pozwol sie samemu sytuacji rozwijac i nic na sile

Oj wiem dobrze, że jestem:) Ale on tego nie widzi na szczęście, w kontaktach z nim jestem jak najbardziej opanowana :D I cieszę się że tak to się powoli toczy, bo każdy mój poprzedni związek rozwijał się zbyt szybko, a teraz jest ta fajna niepewność i motylki w brzuchu :) Ale i tak nie mogę się doczekać kiedy go znowu zobaczę! :)

Jestem nieznośna, w ogóle nie cieszę się z weekendu, wręcz nie mogę się doczekać poniedziałku, bo wtedy znów go zobaczę:) Wariuję, dawno, bardzo dawno nie byłam do tego stopnia zafascynowana chłopakiem. Chociaż spotykałam się z nie jedynym :) Niesamowicie mi się podoba i chyba go pożrę wzrokiem w poniedziałek :) Wczoraj pisaliśmy na gadu gadu, sam się do mnie odezwał a dzisiaj cisza. Ale przecież nie mamy obowiązku codziennie rozmawiać, zresztą wolę z nim rozmawiać niż pisać. Kurczę, trochę boję się tego że teraz się tak cieszę, fascynuję nim a potem się rozczaruję. Bardzo się boję rozczarowania... Piszę to tutaj, bo moje koleżanki już chyba szału dostają, ciągle tylko "Piotruś to, Piotruś tamto" :D

Jejku. :D WIEM ze to nie dobrze ale strasznie Ci zazdroszczę ;) tego stanu, zauroczenia, zafascynowania drugą osobą.. Bardzo chciałabym spotkać kiedyś kogoś takiego.. Mimo, że jestem młoda (mam tyle lat co Ty:P) to tylko raz w życiu poczułam coś takiego do faceta, po czym wszystko szlag trafił.. Chyba nikt nie lubi porażek - ja strasznie to przeżywałam. Ale wyszłam z tego i czekam na tego jedynego. Może mi się uda odnaleść swojego księcia z bajki :D :)

Jejku. :D WIEM ze to nie dobrze ale strasznie Ci zazdroszczę ;) tego stanu, zauroczenia, zafascynowania drugą osobą.. Bardzo chciałabym spotkać kiedyś kogoś takiego.. Mimo, że jestem młoda (mam tyle lat co Ty:P) to tylko raz w życiu poczułam coś takiego do faceta, po czym wszystko szlag trafił.. Chyba nikt nie lubi porażek - ja strasznie to przeżywałam. Ale wyszłam z tego i czekam na tego jedynego. Może mi się uda odnaleść swojego księcia z bajki :D :)

Rano się widzieliśmy, siedzieliśmy razem i rozmawialiśmy, a potem wysiedliśmy na tym samym przystanku, ale on od razu miał zajęcia więc przeszliśmy razem kawałek a potem ja poszłam w swoją stronę a on w swoją. Dzisiaj jest strasznie zamulający dzień i widzę wszystko w czarnych barwach. Nie wiem właściwie jak to nazwać. Bo niby rozmawiamy, był taki dialog że powiedział coś w stylu "Każda kobieta ma w sobie coś wyjątkowego, ale nie do każdej na naszej-klasie się odzywam", więc może faktycznie mu się podobam i chce ze mną utrzymywać kontakt... Nie lubię nie wiedzieć na czym stoję :)

Gość Czekamy
na nowe wieści, autorko! :)

Dzisiaj rano jechaliśmy sobie razem autobusem, ale on wysiadł wcześniej bo miał basen od rana, a ja jechałam dalej do szkoły. Kończył basen o 11 a następne zajęcia miał dopiero o 15, więc pisaliśmy sobie smsy i jakoś tak w rozmowie wyszło że napisałam że mam ochotę na lody z McDonalda:) na to on "to idziemy do maca:)". Przyszedł po mnie pod szkołę bo kończyłam o 12.30, siedzieliśmy w Mc do 14, potem odprowadził mnie na autobus i poszedł na zajęcia :) Siedzieliśmy sobie na dworze jedząc te lody, oczywiście on skończył ja nadal jadłam i tak siedział, patrzył się na mnie jak jem tymi swoimi prześlicznymi oczkami :) Jak się żegnaliśmy to miałam taki odruch że najchętniej bym się wspięła na palce i go pocałowała, ale powstrzymałam się :) Powiedział mi, że jeśli jutro mama zostawi mu samochód, to pojedzie nim do szkoły i może po mnie podjechać, pojedziemy razem, da mi znać jeszcze wieczorem :) Jejku! :)

Gość october&april
:D a w którą wargę miałaś ochotę go pocałowac w dolną czy górną;):?

Gość niezdecydowana super
no i wszystko zmierza we właściwym kierunku. tak trzymać :-)

Dzisiaj rano jechał samochodem na zajęcia i przy okazji podjechał po mnie, podrzucił mnie do szkoły :) Jechaliśmy, a w radiu leciała piosenka, może będziecie kojarzyć, dość stara, śpiewa facet i kobieta a w refrenie leci "i love you" haha :) w każdym razie przez całą drogę marzyłam by go pocałować a tu nic. Teraz przerwa świąteczna, wygląda na to, że zobaczymy się dopiero po świętach, chyba że by mnie gdzieś zaprosił, ale jakoś w to wątpię. Chociaż skoro zaproponował że pojedziemy dzisiaj razem jego autem a wczoraj te lody to troszkę mu zależy? Jaki on jest uroczy i przepiękny! :D

Gość october&april
swieta, beą takie nudy ze nic tylko na spacer..na ławeczke:) z ukochanym:) wytnij mu z liscia jak bedziesz w swieta sama! Jak bedzie jeszcze ładna pogoda:)

Gość october&april
pewnie, że ma znaczenie, która warag..dolna i górna..reaguje inaczej;) I ważne, które miejsce..bardziej na lewo..na prawo, pośrodku;):D:P

october&april nie rozumiem tego z tym liściem ;d Problem jest taki, że on mieszka 18 km od mojego miejsca zamieszkania więc gdyby chciał się ze mną zobaczyć to musiałby przyjechać :) A ja ciągle nie wiem czy on chce.

z tym liscie to mu chodzilo ze masz mu dac plaskacza :D= w policzek :D na moje oko to mu zalezy napisal przeciez ze nie pisze do kazdej na NK a moze Ty go gdzies zapros

No właśnie, a to jest tak że ja teraz zamiast się tym cieszyć, myślę tylko o tym że on mnie zrani, ja się rozczaruję i będę cierpieć:)

Gość october&april
nie mysl tak:) ciesz się:) jak cie zrani..dasz mu z liscia!! 2 razy:D:D

Więc nie widzieliśmy się od środy aleee... ... pomyślałam sobie, że ja nie będę pisać do niego pierwsza, jak mu zależy to niech sam się odezwie. I napisał wczoraj po dwóch dniach milczenia:) Ale się ucieszyłam :D Pisaliśmy trochę smsy, potem na gadu i przyznał, że mu się podobam i że chciałby mnie jak najlepiej poznać:) Wydaje mi się, że ta znajomość idzie w odpowiednim kierunku :) I nie mogę się doczekać kiedy się zobaczymy! :D

Nie mam pojęcia czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale napiszę może co u mnie w tej sprawie :) Nie widzieliśmy się przez całe święta, ale pisaliśmy sobie bardzo miłe smsy :) W środę kiedy ja wracałam do szkoły on miał jeszcze przerwę w zajęciach, więc umówiliśmy się w czwartek. Musiał na mnie czekać ponad godzinę, a jednak chciał by mnie zobaczyć:) Najpierw poszliśmy do parku, potem do pizzy hut, wracaliśmy tym samym autobusem więc pożegnaliśmy się dopiero o 20. Spędziliśmy razem 5 godzin i było baaardzo miło :) Przyznał potem w smsach, że miał ochotę mnie pocałować ale nie odważył się:) Cały czas jesteśmy w kontakcie smsowym, piszemy prawie każdego wieczora i czasem w dzień. Na gadu znacznie rzadziej, bo on ma rzadko na to czas. Jutro rano pojedziemy tym samym autobusem, a potem po południu kończę lekcje a on ma przerwę w zajęciach więc przyjdzie po mnie pod szkołę i spędzimy godzinę razem. Zaproponował, że w środę rano może podwieźć mnie do szkoły samochodem:) Wszystko jest takie cudowne, że sama nie wierze w to że to prawda:) Jak sobie przypomnę mój pierwszy wpis - nie spodziewałam się, że to się tak potoczy :) Mam nadzieje, że te osoby które od początku śledziły wątek przeczytają to i napiszą kilka słów:)

Gość tez sie nad tym zastanawiam
Niezdecydowana: super, zazdroszcze Ci!

Gość wrzosowaa
urzekła mnie twoja historia :)

Gość wrzosowaa
nie ironia,wszystko dzieje się w realu :) lubie takie prawdziwe opowiesci

Gość Michu3
/brawo mała :) śledzę od początku i trzymam kciuki! Tylko nie przestawaj trzeźwo myśleć i relacjonować Nam ;)