Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartina54

Pierwszy anal

Polecane posty

Gość kartina54

Od ponad pół roku kocham sie z moim chłopakiem. podczas ostatniej wizyty on zapytał mnie czy nie chciałabym spróbowac czegoś nowego , moze analu, powiedzialam ze sie zastanowie i nie wiem czy sie zgodzić czy nie. Czy to przyjemne uczucie ??

Gość dfgdfg
anal to podstawa

Zależy czy umiecie się do tego zabrać. Jeśli znasz angielski polecam stronę analsexyes.com Można tam przeczytać wiele porad dotyczących seksu analnego.

Gość kartina54
moj chłopak mial to juz wiele razy za sobą, ja jeszcze nigdy.

Gość stradiwarianka
Przyjemne, ale też dziwne, robiłam kilka podchodów ale jak tylko zaczynało boleć to przerywałam. Wolę np. sam paluszek w środku. Ogólnie tak jak ktoś napisał warto najpierw się zorientować o co tak na prawdę chodzi w tym wszystkim i jak zrobić, żeby było przyjemnie. Jeśli nie masz oporów to spróbować warto. Jak się nie spodoba to trudno, a może się okazać super.

niektórym sprawia do dużą przyjemność innym nie. zostaje jeszcze kwestia czy jak chłopakowi sie to spodoba a tobie nie, czy uszanuje twoje zdanie. niektórzy partnerzy nie chcą po czymś takim wracać do zwykłego sexu, dlatego zalecam szczerą rozmowę przed podjęciem działań w tym kierunku