Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochegruba

moze wiosenne odchudzanie? zapraszam wszystkie chętne kobietki.

Polecane posty

Gość trochegruba

Od jutra zaczynam się odchudzac. ktos się przylacza? proponuję ulozenie takiego naszego regulaminu, ktorego będziemy się trzymac przez czas odchudzania. kilka moich propozycji, dorzucajcie swoje 1. 3-4 litry wody, w tym herbatki zielone. 2.kromka dziennie, najlepiej rano. 3. brak kolacji, jesli nie wytrzymamy siegamy po jakies warzywko. 4. jemy ziemniaki z surowką, lub mięso z surowką. - wedlug wyboru. 5.codziennie cwiczymy - rano chociaz 10 minut. po poludniu i wieczorem przynajmniej pol godziny - rower ( narazie chyba stacjonarny), areoby, pilates - co kto woli. piszcie z jaką wagą i wzrostem startujecie, i jakie są wasze cele. ja mam 170 cm wzrostu i 75 kg wagi. chce wazyc 70 kg 1 maja.

Gość Diomendi
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4414523 Zapraszam ;)) Ja tez zaczynam od jutra.. Diete 300-400 kcal ... Wiem mało... ale chudnie się szybko.. efektu jo-jo nie ma.. ale trzeba wyjsc z diety odpowiednio :)) Aaa ziemniaków nie jedz..bo mniej schudniesz.. mają wiecej kalori niz białe pieczywo :) Mam 62 kg i 167 cm wzrostu..chce schudnąć 10 kg.. do maja :)

Gość trochegruba
300-400 kalori - nie chcę takiej diety. wole schudnac wolniej , o polowe wolniej, i nie katując sie. probowalam juz, kg mimo wychodzenia co tydzien tak 100 kalori dziennie wiecej, wrocily szybciutko.

Gość trochegruba
tygodniowo zamiast dziennie oczywiscie.

Gość Diomendi
Wsumie jak kto woli :)) Zycze powodzenia.. :) Tez jutro zaczynam :) Trzymam kciuki :))

Gość trochegruba
dziekuje i nawzajem :)

Gość trochegruba
wiec jak przylacza sie ktos? :)

Gość trochegruba
brak chetnych:(

siemka! Czy mogę się przyłączyć?? Ja do wakacji chce schudnąć 15-20kg! Jak narazie to mniej jem i nie jem słodyczy, herbaty z cukrem i tak dalej porostu bez cukru.Dziś zaczęłam też skakać na skakance i brzuszki. Dziś skoczyłam 1756 razy na skakance a brzuszków nie liczyłam... Pozdro i trzymam za was kciuki !!

Gość trochegruba
pewnie ze mozesz. mysle ze powinnas zrzucic gora 10 kg i będziesz miec idealną wagę... 20 kg to za duzo jak na ten wiek..

Gość CarlaX
Hej, ja bym chciała do maja 7 kg zrzucic, na dzien dzisiejszy jest 67 przy 170 cm. Dwa razy w tyg aerobik, codziennie spacerki z psem min 30 minut i aerobiczna 6 weidera plus agrafka na uda, do pracy zaczynam jeździć na rowerku, chciałabym tez zaczac biegac, ale nie wiem czy bede miec tyle zapału;) Oczywiscie: 1. Min 1,5 litra wody dziennie plus niesłodzona zielona herbata. 2 Zero tuczących przekąsek, pieczywa, słodyczy, jedzenia po 17nastej. 3. W razie wielkiego głodu- jogurt naturalny, owoc, kawa bez cukru ale ze smietanka. 4. Jedzenie tak do 1000 kcal- niestety nic innego na mnie nie działa. Jestem z Wami i dziś zaczęłam, nie mogę sie patrzec juz na fałdki na brzuchu i masywne uda. Koniec z tym:)

Gość trochegruba
a co to jest ta agrafka?

Agrafka to takie urzadzonko za 20 zł, które pomaga w ćwiczeniu ud albo ramion. Zobacz sobie na googlach:) Dzis o 19nastej mam aerobik;)

Gość trochegruba
sama bym sie na areobik zapisala niestety brak czasu.. ile i co dzisiaj zjadlyscie? :)

Dziewczyny przyłączam sie:)Ja juz zaczęłam tydzien temu.Nie jestem na zadnej diecie,wyeliminowałam słodycze,fast foody,tłuste potrawy i podjadanie,kolacja o 18.30. No i ćwiczonka:)

Gość dziewczyna_malina
Witajcie! Dołączam z nadzieją, że topik nie upadnie...:) Ja mam 172 cm wzrostu, a wagi pewnie ok 65 kg. Nie podoba mi się to, tym bardziej, że jeszcze rok temu ważyłam 55 kg. I w takiej sylwetce czułam się najlepiej. Zaniedbałam swoje ciało przez zimę, przyznaję i biorę się ostro za siebie. Od kilku dni staram się jeść mniej, głównie białko plus warzywa. I już czuję się ciut lepiej:)

Gość dziewczyna_malina
Mój plan jest trochę inny i może mało racjonalny, ale znam siebie i wiem, że to na mnie działa. Postanowiłam przez kilka dni zrobić sobie głodówkę, aby trochę odciąży przewód pokarmowy i zmniejszyć brzuszek;) Potem przez dłuższy czas głównie warzywa, owoce, i chude mięso oraz ryba. Postaram się ograniczyć kawę, i zamieniać ją na zieloną herbatę. Trochę ruchu też nie zaszkodzi. Do czasu kiedy nie zrobi się cieplej stawiam na spacery, rowerek stacjonarny i ćwiczenia w domu, czasami, basen. Potem dołączę mój ukochany rower:) Bierzemy się do roboty Moje Drogie!!!:):):)