Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fxe one

kiedys w szkole maszkary...teraz SEX BOMBY !

Polecane posty

Gość fxe one

Czy u was w okolicy sa zaj.ebiste laseczki ktore kiedys byly pasztetami? Ze mna do szkoly chodzila taka Agata.Nie lubilem jej,byla gruba,nosila tluste wlosy,i ubierala sie tragicznie.Nieraz jej dokuczalismy a teraz jak ja zobaczylem po kilku latach to szok.Nie zwraca na mnie uwagi.Nie wiem jak ja podejsc.Zmienila sie.To juz nie ta sama osoba jaka znalem.Sliczna,zadbana,zgrabna,i ubiera sie tak ze pol osiedla ma bzika na jej punkcie.Nie wiem juz co zrobic zeby chciala ze mna gadac

Gość wkurzona złotowłosa
autorze, jesteś pojebanym sukinsynem. Spierdalaj na leczenie i wara od ładnych lasek.

Gość pikna nieznajoma
Nic ci juz nie pomoze autorze:D

Gość pika33
Jeśli ta dziewczyna jest choć trochę poukładana, to na pewno nie poleci na kolesia, który kiedyś jej dogadywał a teraz nagle wywala jęzor tylko dlatego ze byglada sexy. Miałam podobnie, byłam w podstawówce okropna, gruba jak pączek, geste czarne brwi szopa na głowie i na dodatek ciemna karnacja. Dzieci się ze mnie smiały, dziewczynki szczególnie. Nawet matki niektórych z nich sie ze mnie smiały. Ale już w pierwszej gimnazjum zauważyłam, że wszystko się zmienia. Włosy zaczeły robić się gładkie i lśniące, buzia zgrabna, zaczęłam chudnąć, może od tańczenia. I w sumie skończyło się tak, że kiedy tamte dziewczyny miała twarze w trądziku, tłuste włosy i ogólnie nieciekawy wygląd, ja miałam gładką buzię ładne włosy i opalone kształtne ciało. Nie chcę żeby to brzmiało jak jakieś wychwalanie się. Widzę jak teraz po tylu latach one patrzą na mnie z taką zazdrością i ciekawa jestem czy im głupio za to kiedyś. Z chłopakami było tak samo, ci którzy mnie gnębili potem najbardziej mnie podrywali, ale takie nieprzyjemne rzeczy z dzieciństwa się niestety pamieta;/

Gość pika33
Juliusz Cezar, więc pomyśl, że twoja matka to taki wor na spermę... co sam właśnie stwierdziłeś. I nie myśl sobie, że jeśli jesteś mężczyzną to jesteś lepszy. Niczym się nie różnimy, a to, że zwisa ci coś z krocza to nie jest żaden przywilej. Trochę skóry i nerwów. Jesteś zwykłym marnym człowieczkiem i nie jest dane ci osadzać czy ktoś jest workiem na spermę. Tyle ode mnie.

strrrrasznie mi pojechałaś , tak jesteś gorsza , słabsza, mniej zarabiasz, szybciej się starzejesz, kapie ci śluz z peezdy i na dodatek co miesiąc masz okres , amen :classic_cool:

Gość pika33
PS a stopka, skopiowana żywcem z wikipedii nie sprawi że ludzie zaczną cię postrzegać jako mądrzejszego. Niewiadomo co byś tam wkleił takimi tekstami jak tutaj udowadniasz, że jesteś szczeniakiem :)

Gość pika33
jeśli twierdzisz, że kobiety zarabiają mniej to tylko świadczy o twoim nie douczeniu, płeć nie gra roli. A GDYBY NIE TEN OKRES CO MIESIĄC TO BYŁ BYŚ TYLKO MARNYM PLEMNICZKIEM ZDYCHAJĄCYM W TYM ŚLUZIE ŚCIEKAJĄCYM Z "PEEZDY"

Gość fsdggdg
fxe one a z jakiego województwa jesteś ? :DD napisz do nie na naszą klasę czy coś takiego zaproponuj spotkanie ; ) mo,że się zgodzi ;d

Gość fsdggdg
fxe one a z jakiego województwa jesteś ? :DD napisz do nie na naszą klasę czy coś takiego zaproponuj spotkanie ; ) mo,że się zgodzi ;d

słuchaj pomarańcza za krótka w sutkach jesteś , żeby analizować mój projekt :D , ale psychoanalizy numer 145 z przyjemnością posłucham :classic_cool:

Gość rozwiazywacz
> przerwa miedzy palcami 90 > na jej mijescu, tobym na Ciebie nawet... ahh .. > bvardzo dobrze, > mam nadziej ze nie masz u niej szans wiec juz wiemy, jaka bedzie przerwa, gdy ktos jej zasponsoruje cycki i twarz ! i co ? niewarto ! :)

Gość groźba się nie spełniła
a Ty Julek masz ser pod napletem i ci nogi pewnie śmierdzą, i co ? :classic_cool: