Czoko Bomba 0 Napisano Marzec 21, 2010 Witam mam 17 lat i miesiąc temu kochałam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia. skończył poza mną. Jakiejs dwa tygodnie temu znowu to robilismy ale z prezerwatywą, przy czym tez nie spuścił się we mnie. I teraz takie pytanie. W piatek zaczełam byc chora a w sobote powinnam dostac okres. Od niedzieli zaczelam brac antybiotyk.Okres spoznil sie i dostałam go w czwartek. Nie dośc ze sie zpoznil to jest go mniej niz zawsze okraz juz powoli mi sie konczy. a zawsze miałam mniej wiecej 6-7 dni. a teraz wychodzi na to ze w czwartek sie zaczal a chyba w poniedzialek(czyli jutro) sie skonczy bo leci juz bardzo mało. Czy mogę byc w ciązy? dodam ze strasznie sie denerwowalam o ty ze mi sie spoznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Marzec 21, 2010 Nie, choroba i antybiotyki były z pewnością powodem wydłużenia cyklu i spóźnionej miesiączki. A o ciąży świadczy brak okresu a nie fakt, że jest krótszy i tego się trzymajmy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luki24 0 Napisano Marzec 21, 2010 te zmiany sa spowodowane choroba alekami i ewentualna goraczka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach