Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puk_puk

SEX eksperymenty

Polecane posty

Gość puk_puk

eh, eh, eh... mam faceta, ktory tak malo wie o kobietach... wydaje mi sie ze ten problem ma duzo babek... otoz mojemu to sie chyba wydaje ze kobieta za kazdym razem powinna osiagac orgazm, ze nie powinno jej to zajac wiecej nic 2 minuty i zawsze winien to byc szyt stulecia :/ ja mu tlumacze, ze to tak nie wyglada, ze kobiety maja gorzej, trudniej, ze dlugo dochodza o ile w ogole, ze sa rozne rodzaje orgazmow.... ale ma wrazenie ze on mysli ze ja nic nie wiem o zyciu, ze mam same wymagania i pewnie jestem oziebla... kiedy ja z wlasnymi paluszkami umiem dojsc w pol minutki, bo znam swoje cialo, wiem jaka czestotliwosc jaka sila nacisku mi pasuje... myle ze to dlatego on sie wycofuje... kiedy dziala raczka lub jezyczkiem a ja nie przezywam orgazmu w 3 minuty to on sie niecierpliwi i przechodzi do rzeczy czyt. chce we mnie wejsc... wiec wtedy to juz dla mnie nici z wiekszej przyjemosci... nawet ze zwyklej satysfakcji... on sie juz prawie wcale ze mna nie chce kochac, ciagle mowi ze jest zmeczony... brak slow... a ja bym chciala czegos wiecej.. wiecej seksu, moze wiecej brutanosci i ostrosci, zeby mnie wzial od tyłu klepna w tylek, pociagnal za wlosy, powiedzial kilka nieprzyzwoitych slow... albo zeby bawic sie jakimis erotycznymi gadzetami, chocby takim wibratorem... eh, eh, eh... czy wy tez tak macie?

Gość zielona_fala
mam ale mój się bawi wibratorem i stara się jest do dupy tyle tylko że mój chętnie bym spróbowała z innym ale czy tacy są?

Gość (nie)zwykły facet
dziewczyny a próbowałyście pogadać? Może podczas pieszczot udzielajcie wskazówek. Czasem jedno słówko typu "mocniej" lub "szybciej" sprawi cuda :)

Gość wielu facetów to cioty udające
maczo i tyle

Gość zielona, a skąd jesteś ?
Skoro chcesz spróbować z innym to się zgłaszam na ochotnika :)

Gość to ja mam szczescie
mam jednego faceta od 8 lat, a juz 5 po slubie :) z tym ze to moj 1 partner a on mial kilka kobiet wczesniej bo jest 5 lat starszy zawsze bylo cudownie a;e teraz jest bosko..............bo mowie czego chce ! on ciagle ma na mnie ochote, jak juz sie kochamy to caly czas mowie jak chce i sie nie krepuje, jestem ostra, a potem subtelna, jak mi cos nie odpowiada np nieraz od tylu czuje dyskomfort to mowie stop i zmieniamy pozycje, mam rwazenie ze to ja rzadze :) ale on to lubi, nauczylam sie mowic nawet o tych najskrytszych pragnieniach :) malo kiedy dochodze podaczas akcji tzn nie mam pochwowego , ale jak juz jest mi super ona przechodzi do pieszczot paluszkami i mam mega orgazmy :) ale nieraz kocham sie i jest mi fajnie ale jak czuje ze nie bedzie orgazmu to nie mam i tez jest fajnie autroko mysle ze musisz mowic glosno o pragnieniach i nawrocic go z blednego rozumowania, niech nauczy sie cie piescic, powiedz ze chces ostrzej i juz , mysle ze sie dotrzecie jeszce :)

Gość to ja mam szczescie
powiem ci ze moj niby mial kilka kobiet ale dlugo musialam nad nim pracowac z poczatku, dziwnie mnie piescil itp, tzn nie tak jak chcialam, ale teraz mmmmmmmmm, nauczylismy sie siebie nawzajem, wiec i wy sie nauczycie

Gość łałłłłłłłłłł
Ja z moim jestem od 17lat i cały czas jest cudownie,on kręci mnie a ja jego:)

Gość twojazdziradziwko
co za propaganda ja pierdzuuuu;// kto powiedział ze kobieta ma gorzej????? Ja mam ten problem że bym mogla z facetem moim cały czas a on ma mniejsze zachcianki i jak dobrze pojdzie to po 2 minutach bez problemu osiągam orgazm...

Gość zielona_fala
dzięki za propozycję ale nie skorzystam miło z twojej strony czy go kręcę ? tak czy mnie kręci? przyzwyczaiłam się do jego mordki mówię mu pokazuję ale mamy inne temperamenty i pewnie tu leży przyczyna albo mi się przejadł albo go nie kocham

Gość zielona, a skąd jesteś ?
To nie...a mogłaś mieć zajebisty seks :classic_cool:

Gość zielona_fala
hmm napaleńcu idę spać pa

Gość puk_puk
rozmawialam z nim wierzcie mi, mowilam tlumaczylam pokazywalam, a on mysli ze ja go atakuje i pyta " naprawde jest Ci ze mna az tak zle? " zgroza, on nie chce zrozumiec... a mowiac ze kobiety maja gorzej nie mialam na mysli tego ze maja nizsze libido i rzadziej im sie chce, tylko ze z orgazmami ciezej jesli facet jest taki lipny ;/

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.