Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o chryste panie /

poznanie rodziców chłopaka .

Polecane posty

czy jak pierwszy raz pojechałyście na obiad\kolacje\cokolwiek do rodziców swojego wybranka to dawałyście coś przyszłym teściom ? Chyba nie wypada iść z pustymi rękami...

Gość Taka jedna Justyna
ja nic nie dawalam ladnie sie ubralam weszlam mila usmiecnieta zjadlam wszytsko ladnie bo bylo pyszne:P podziekowalam i zostalam zaproszona na nastepny obiad na za tydzien i tak jest co niedziele;) czasami cos kupuje tacie chlopaka przywioze salatke czy cokolwiek zrobie ale nie bylo tego podczas pierwszego obiadu;)

Gość juuli644555
ja zawsze kupywałam jakieś ciasto na deser ewentualnie jakieś dobro winko ; )

Gość klik,klik klik
Przyszłej teściowej dałam kwiaty i załącznik wino czerwone.

Gość fthtr
Wedlug mnie to gruba przesada, zeby cos dawac. Przeciez nie jedziesz na spotkanie z ksieciem Karolem :o Ja u zadnego z moich chlopakow nie nic dawalam... Tym bardziej, ze to pierwsze spotkanie, wystarczy sie ladnie ubrac, usmiechac, zjesc co podadza i rozmawiac. A jak cos kupisz to bedzie po prostu dziwnie wygladac, jakbys na wstepie chciala ich przekupic, zeby tylko Cie lubili. Nie wiem skad Ci taki pomysl w ogole przyszedl do glowy, dla mnie to dziwaczne...:o Rozumiem jak ktos ma urodziny czy imieniny to sie z prezentem wyskakuje. Ale jak sie jedzie bez okazji, po prostu sie poznac to wedlug mnie osmieszysz sie z jedzeniem czy czyms innym. Jego mama na pewno bedzie sie starac w kuchni, zeby zrobic cos dobrego, a Ty przyjezdzajac ze swoim zarciem bedziesz wygladac, jakby u nich jedzenia nie bylo. Dziewczyno, opanuj sie, to nie wesele :o

Gość dla mnie to dziwne
Ja tez uwazam, ze zeby na pierwsze spotkanie jechac z czyms to dziwne. Zapraszaja Cie, to chca Cie po prostu poznac, porozmawiac. Nie przekupuj ich od razu prezentami :o A poza tym nie jedziesz sie jemu oswiadczac, ani prosic rodzicow o reke chlopaka:P Wyluzuj, to pierwsze spotkanie. Pewnie troche pogadasz z rodzicami, a potem i tak bedziesz siedziec z chlopakiem w jego pokoju:)

ale spokojnie dziewczyny . nie ma potrzeby żebym sie opanowywała, bo spokojna raczej jestem . Chłopak jak przyjeżdża to daje mojej mamie kwiat, więc pomyślałam,że może jakieś dobre ciasto... ale skoro nie wypada to może faktycznie pojadę bez niczego .