Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeeeeeg

higiena po seksie

Polecane posty

Gość meeeeeeeg

kocham sie ze swoim facetem bez gumki (biore tabletki). to dosyc niezreczne jak on juz skonczy no i...musimy sie od siebie oddalic a sperma jest doslownie wszedzie. jak wy sie zachowujecie po seksie? wycieracie sie przy sobie?:D

Gość popopoopaa
wciagam wsyztko jak odkurzacz

ja żeby uniknąć takich sytuacji zawsze biorę na koniec do ust i połykam zawartość. Można się przyzwyczaić a nawet polubić. I problem z głowy (i pranie :) )

Gość meeeeeeeg
u mnie opcja branie do ust nie wchodzi w gre:p i sami ostatnio sie smialismy jak zawsze pod reka mamy chusteczki i sie wycieramy hehe. ale mimo wszystko to dziwnie wyglada... ciekawe czy ci ktorzy kochaja sie z gumka maja podobne problemy:D wtedy [ewnie facetowi jest tylko niezrecznie.

Gość gfdsgdfg
to co on spuszcza sie na ciebie ze sperma wszedzie !?

Gość d s s
a ja lubie jak spuszcza sie na mnie :P toleruje to, potem idziemy się wykapac i juz nie widze w tym nic niezrecznego jesli nawet zaśniemy wtuleni nie wycierając :P

uprawiając sex trzeba sie liczyć z czymś takim. jest to kwestia psychiczna. ja nie przejmuje sie że jestem brudna tylko ciesze sie że umie w pełni zadowolić faceta :)

Gość meeeeeeeg
nie spuszcza sie wszedzie tylko we mnie. i po prostu jak sie porusze to logiczne ze sperma wyplywa. zle to okreslilam mianem czegos niezrecznego, po prosru nie jestem do tego przyzwyczajona. bylam ciekawa jak inne pare zachowuja sie w tej kwestii po seksie ;)

Gość 3e45t6yjgbfvdc
my mamy recznik papierowy kolo lozka wiec sobie podkladam i wyplywa na niego a my sobie lezymy;) jak jade do domu (nie mieszkamy razem) to sobie w kibelku wkladam zlozony papier do majtek bo zawsze potem jeszcze cos wyplynie nawet jak sie kochalismy np godzine czy dwie wczesniej. nie widze w podkladaniu sobie chusteczki nic dziwnego, chyba lepiej niz by mialo wsiakac wszystko w lozko.

Gość ihaha64387902
a my mamy wilgotne chusteczki kolo lozka:) jak konczy na mmnie szybko wycieramy i z glowy:) bezstresowo mozemy polezec w lozku a nie leciec do lazienki- to pozniej;)

Gość Caliope
my mamy takie chusteczki do higieny intymnej z cleanica, jak sie tym wycieramy to jest świeżej :D można usnąć i dopiero rano wskakiwać pod prysznic ;) - taka opcja dla leniuchów ;)

Gość meeeeeeeg
zle mnie zrozumieliscie, on nie puszcza na mnie spermy tylko bonki.

Gość Caliope
Aaaaa... na bonki to my mamy takie maseczki przeciwgazowe firmy freshair. Zawsze zakladam to na glowe i sprawa zalatwiona. Gorzej tylko jak robimy na siebie kupe, po tej zabawie nie da sie niesttey dlugo wytrzymac bez prysznica.

Gość iza milko2223
U mnie spermy nigdzie nie ma bo ja ja połykam.