Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staradupa

mam 50 lat i nie wiem kiedy tyle lat sie uzbierało :(

Polecane posty

Gość staradupa

Gość staraale jara:)
Mam 51 i nie narzekam. Zawsze mogłoby być gorzej;)

Gość no to teraz juz z górki

Gość januszek
Po 50 -ce zaczyna się nowe zycie. pozdrawiam

Gość staradupa
zazdroszcze Wam optymizmu :o

Gość staradupa
SzaMan Tobie też tak zycie przecieknie przez palce :(

Gość Agnetha
A ja mam 40 i też nie wiem kiedy to zleciało trochę to przerażające jest ale cóż począć.

Gość staradupa
40 to jeszcze nie starość a ja ? pół wieku 😭

Gość relena
Bedę miała 53 lata.sama nie wiem kiedy to zleciało:(

Gość biedroneczka____
witaj w klubie :( kiedys przychodzi taki wiek, ze czlowiek zdaje sobie nagle sprawe, ze zycie przecieklo mu przez palce, w pewnym sensie juz przeminelo:( znam to uczucie , oj znam za dobrze :( teraz to juz mamy blizej niz dalej :(

Gość Agnetha
Wiek to jednak pojecie względne gdy miałam 14 lat to ktoś kto miał lat dwadzieścia parę wydawał mi się stary.A gdy w latach 80-dziesiątych oglądałam 40 latka to myślałam ze ja nigdy tego wieku nie dożyję a dziś sama tyle mam niestety.

Gość jak moze taryfiarz walnac
ja tez,ale wcale nie wygladam jak ten aktor,wtedy mial 43 lata..... te garnitury,krawaty,wasy i gruba zona......:( ja dalej wygladam mlodo:P:D i ciesze sie ze tyle dozylem.....wielu z tych ktorzy tutaj pisza o autorce "stara dupa" nie dorzyja nawet 30 tki.......

Gość jak moze taryfiarz walnac
dorzylem czy dozylem??? chyba jednak dozylem :P

Halo dziewczyny, dlaczego wszystkie jesteście na :( przed nami jeszcze mnóstwo wspaniałych chwil... Ja w to wierzę! nie żałuję minionego czasu i ciągle wymyślam jak maksymalnie wykorzystać to co przede mną. Przed nami wiosna, nowe możliwości... Głowa do góry!!!!!

Gość Naominea
Czuje to samo, nie wiem kiedy sie zestarzalam. Szalony charakter, mlody wyglad. 47 lat i pierwsry raz potrzebowalam pomocy lekarza, potem szpital i pierwszy raz poczulam sie stara. Nigdy sobie tego nie moglam wyobrazic, a nastapilo.

Gość w czerwcu kończę 34 :(
poprawiliście mi humor :-P

neominea, co nastąpiło? nie mów tylko, że przez kolejne 30 lat nic nie będziesz robić tylko ubolewać nad tym, że jesteś stara :) O tym, możemy pogadać jak będziemy kończyć siedemdziesiątkę :)

Gość Bella Ciekawa
Niektórzy są jak wino:D red wine;):P:D Im więcej lat, tym ładniejsi;) Mój Edek tak ma:) Z niego zawsze taka dziewczynka była;) A tyle macie, na ile się czujecie;) Mnie do dziś proszą o legitymację ze zniżką:P

Gość Naominea
Nigdy mi nic nie bylo, zdrowia nie bralam pod uwage , bo bylo. Ogladanie zycia szpitalnego, cierpienia ludzi, umierajacych itp. Zczelam sie bac badan, wynikow i diagnoz. Teraz siedze pije ziolka i nasluchuje mojego organizmu, ja go nie poznaje ?? I co warte takie zycie , kiedy na wszystko trzeba uwazac ?

Gość rówieśniczka 50
to żaden wiek w tych czasach czuję się młodziej i wyglądam lepiej od młodszych koleżanek :) adeline, ładny nick, z czym sie kojarzy?

Gość rówieśniczka 50
he he, tez tak mi sie zdarza, że pytaja o legitymację na znizkę :) miło

Gość Naominea
Bella Ciekawa , masz racje. Tak mlodo sie czulam, a sie przeliczylam. Nawet w szpitalu, pytali sie , a czemu tu w ogole jestem,bo taka mloda (z wygladu). Co z tego, ale od srodka mnie dopadlo. Jestem drobna i odejmuja mi parenascie lat, ale wysiadly mi "flaki".

bez przesady, będziesz tak siedzieć przy tej szklance ziół i zastanawiać się co Ci jeszcze może dolegać oprócz tego co Ci dolega. Idź na spacer, zacznij uprawiać jakiś sport czy spraw sobie jakąś inną przyjemność zamiast tego wszystkiego.

rówieśniczka50, tak trzymaj!!! to mi się podoba. A tak w ogóle dziękuję autorce tego tematu, bo to mi dodaje sił, żeby bardziej wyjść sobie na przeciw :) Adeline to imię kobiety z j. francuskiego.

Gość Naominea
Cale zycie uprawialam sport, duzo podrozowalam, tanczylam i bylam bardzo wesola. Teraz strach nawet jesc, nawet kawy mi nie wolno. Glowa mnie boli z niedozywienia.

Gość rówieśniczka 50
adeline, tak własnie mi się kojarzyło :) Naominea bądź dobrej myśli - musi być dobrze!

Gość 49 -ątka
witam , ja się teraz młodziej czuję niż miałam 30 lat , córka mówi że się za wcześnie urodziłam , bo poglady i temperament mam 20 latki , nie naciagam niczego na siłę nie próbuję zrobić z siebie nastolatki , lubię terażniejszą muzykę ,( miedzy innymi metal , gotyk ), modę , uwielbiam facetów z długimi włosami :)

i baaardzo dobrze 49-ątka, fajnie, że masz córkę, która Ci dopinguje. pozdrawiam

Gość Naominea
Nie zawsze tak jest , jak pisze "ale ktory numer to on ". Cudow nie ma, ale znam duzo kobiet ,po 40 i sa atrakcyjniejsze od mlodszych. Maja klase i styl , wiedza co schowac, co uwydatnic. Pozatym , sama czesto odganialam sie od mlodszych.Dbalam i jestem zadbana, nigdy sobie nie pozwolilam na najmniejszy walek tluszczu. Na swoj wyglad pracuje sie cale zycie.

tak więc naominea, rób tak dalej, bo to, że nie możesz wszystkiego zjeść czy wypić nie świadczy o tym, ze jesteś stara i do niczego. Głowa do góry kobieto :)