Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvxfvdf

Ile wypijacie wody dziennie?

Polecane posty

Gość vvxfvdf

Ile wody pijecie w ciągu dnia? Pytam o czysta wode nie o płyny ogółem. sporo mówi sie o tym by pić 1,5 l wody dziennie, czy ważne jest by to była czysta woda mineralna czy może to być herbata kawa?

Gość ja pije ok 2-2,5 l mineralnej
A odp. na Twoje pytanie to nie moze byc to ani herbata ( no chyba ze zielona ) czy kawa, bo one odwadniaja, po czarnej herbacie czy po kawie zeby sie nawodnic nalezy od razu wypic szklanke czystej wody. A jesli ktos nie lubi np. zwyklej wody, to mozna dodac do niej np. sok z cytryny :)

Gość pindzia
ok pół litra mniej więcej+ inne płyny typu herbatki, zupki, kawka, piwko. Jakbym do tego jeszcze wypijała 2 litry czystej wody to bym pękła chyba... bez przesady :-o

3 do 4 litrow za cały dzien, przewaznie wody zrodlanej niegazowanej...ale do tego musze wypic po szklance 4 roznych sokow, no i herbate z cytyńcią :D to nieuniknione

Gość a ja pije 2-3 butle po 1,5l
tylko ze gazowanej bo niegazowana smakuje jak woda z kranu

Gość pindzia
najlepiej od razu se do ryja hydrant zamontuj na stałe, podłącz cewnik i no problemmmm :-P:-P:-P

ej no właśnie ryby wyginą....:classic_cool: ile Wy pijecie :P ja ogólnie wypijam max 1,5 l wszystkiego.Wody może 0,5l. Dziś jeszcze nic nie piłam, bo mi się nie chce. :(:)

Gość
nie pije wody nie potrafie napic sie czyms bez smaku a herbate zielona/czerwona wiaderkami, zwykle 4-5 kubkow 500ml

Gość
i ie herbaty ine odwadniaja, bo jak malo pilam oddajac krew szlo jak gluty, a jak pije wiecej herbaty, to ciurka zdrowo

Gość dgsgsg
herbata i kawa odwadnia?