Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwną mam koleżankę

Co myślicie o zachowaniu mojej koleżanki??? Jest normalna???

Polecane posty

Kilka razy jej się zdarzyło "molestować" facetów :D Pamiętam jak kiedyś siedziałyśmy w parku z naszym kolegą. Nawet nie pamiętam jak do tego doszło kiedy ona złapała go za przyrodzenie i mu je wykręciła. Zaczął krzyczeć na cały park, na co my wybuchłyśmy śmiechem :O :D :classic_cool: Od tamtego momentu już z nami nie rozmawia :D Podobny przypadek miał miejsce w szkole. Zaczęła łapać innego kolegę za krocze (on był tak speszony, że uciekał :D) a później ściągnęła mu spodnie. Następnie zaczęła wypisywać na tablicy raczej obraźliwe komentarze na temat jego fizjonomii. Urwać przyrodzenie również chciała mojemu ex, co również wywołało salwy śmiechu. On ze mną zerwał po tej sytuacji :O :D Przypadków było jeszcze wiele, ale myślę, że te trzy wystarczą. Więc co myślicie o takim zachowaniu? Spotkałyście się z podobnymi przypadkami do niej?

A dlaczego ja też? :( ja im nic przecież nie robię :classic_cool:

chyba tej koleżance się poprzewracało w główce... co ona ma za przyzwyczajenie wykrecanie dydkow? niech sie leczy!

Gość tede kup se krede
ale cie to smieszy :o od tego wykręcania worów strasznie wyostrzyło ci się poczucie humoru :classic_cool:

Gość sbdwfg
eeeeeee chyba ci się to przysniło

Ja nie wiedziałam, że ona to chce zrobić również mojemu ex. To się stało bardzo niespodziewanie. Mnie to śmieszy, ale myślę, że gdybyście to zobaczyły, to również byście się śmiały :classic_cool:

Gość tede kup se krede
Tak, na pewno boki bym zrywała widząc jak koleżanka ukręca jajo mojemu facetowi 🖐️

Co w tym zlego? Jak dziewczyna lubi wykrecac worki to jej sprawa, jesli sprawia jej to przyjemnosc to czemu nie :classic_cool: Czepiacie sie dziewczyny :-o

Z tym ex i tak miałam zamiar sama zerwać. Koleżanka zrobiła jedynie dobry uczynek i nie musiałam się fatygować :D Śmieszne jest to, że faceci się prężą jacy to są męscy i pewni siebie. A wystarczy tylko jedna moja koleżanka jak miękną i się peszą :D A co gorsza krzyczą jak baba :D

Gość tede kup se krede
Ale by było śmiechu jakby dwóch kolesi chodziło i wykręcało dla beki cycki swoim koleżankom 🖐️

Porównywanie tej sytuacji do kobiet jest nieadekwatne. Wielu facetów pewnie nawet by chciało poznać moją koleżankę :classic_cool: Poza tym to faceci gwałcą, więc wykręcanie to jedynie drobnostka w porównaniu z gwałtem. Nic im się przecież złego nie dzieje. Później może nawet się tym chwalą kolegom :O :D

Gość tede kup se krede
Pierrdolisz jak potłuczona :o Ukręć sobie dzyndzla i uśmiej się z tego 🖐️

Gość tede kup se krede
Lataj po mieście i wykręcaj facetom wory i krzycz "A masz łajzo , to za gwałt" Lecz się psychopatko.

Po pierwsze to już wspominałam, że ja tego nie robię. Zresztą z tych sytuacji śmieję się nie tylko ja, lecz większość świadków takich zdarzeń. tede kup se krede>> nie wiem jaki masz problem? Może twoj facet został pozbawiony wora i stąd ta frustracja :D

eee tam damy, młode jeszcze jesteśmy :P Ciekawe czy koleżanka na starość również będzie to robiła... :classic_cool:

Od nikogo nie dostaniemy, bo się będą bali konsekwencji. Mieszkamy w małym miasteczku, i wszyscy się boją koleżanki brata :classic_cool:

Nie muszę się uczyć bo i tak mam bardzo dobre oceny :classic_cool: Poza tym na kafe i tak jest od pisania bzdur, a moja historia jest przynajmniej autentyczna

Do szkoły jutro nie idę, więc mogę siedzieć tu jeszcze całą noc :D

Gość tede kup se krede
Właśnie, spać ! Jutro całe gimnazjum worków do wykręcenia - pracowity dzień :classic_cool:

Gość a mnie to strasznie rozśmieszy
ło :D:D:D:D:D:DD: "jajca" nie z tej ziemi hłe hłe

a mnie to strasznie rozśmieszy>> widzę, że w końcu ktoś normalny :D :D :D

Gość bo większa częśc
widzę że w końcu ktoś normalny.... powiedział Kuba Rozpruwacz innemu seryjnemu gwałcicielowi...