Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szminka1991

BARAN + WODNIK

Polecane posty

Gość szminka1991

ona baran on wodnik ma to szanese przetrwac????????????/ z kim wodnikowi najlepiej??????????????/

Gość szminka1991
no a mi wlasnie chodzi oto zeby nie ;p a wogole z kim najlepiej wodnik sie czuje............. ? a ty milky way jaki masz znak zodiaku??

Gość szminka1991
ewa dlaczego tak sadzisz?

ja mam lew i nie wierze w horoskopy bo mam zupełnie inny charakter niż niby mają mieć lwy

Wodnik to niepoprawny optymista i to sie sprawdza u mnie :)

Gość xxxxasd
ja jestem pania wodnik :) i dobrze sie czuje z wodnikiem :) koziorozcem,bliznietami i waga :) spoko stosunki ... a jesem teraz ze skorpionem strasznie trudno jest zero porozumienia ale i tak sie kochamy czy ktos byl w zwiazku WODNIK + skorpion ?:) hehehe wszedzie w horoskopach mowia nie nie nie :D ale i tak ejst nam dobrze :) a ja z baranem.. TOTALNA KLOTNIA :) zle zle zle.. moze temu ze moja mama i tata sa baranami :D he a bylam z chlopakiem z baranem byl strasznie zboczony i w ogole taki na pokaz zerwalam z nim po tyg ;)

Gość M & M
to jeszcze nic u Mnie to ja-baran a on-skorpion.... to dopiero mieszanka wybuchowa...

Gość szminka1991
a ja jestem rakiem z ascendentem w bliznietach ogolnie mieszkanka wybuchowa ze mnie i tak jak ty milky way nie jestes typowym lewm tak ja nie jestem z pewnoscia typowym rakiem a co do szejku to mysle ze wodnik + skorpion to ciekawe polaczeni takie egzotyczne :)

Gość wodnik+waga

nie wierzę w horoskopy, ale mój eks był wodnikiem - nie nadawał sie do życia z kimkolwiek

Gość szminka1991
a ty ewo 33 jaki masz znak zodiaku?? ja wierze polowicznie

Gość szminka1991
zalezy z jakiej dekady znaku jestes ;) no ja to wogole wg wiekszosci znajomych mam dosyc dominujacy i zdecydowany charakter :) wiec rak odpada

Gość xxxxasd
w horoskopach trudno mowia o nas :D mowia ze nie ma szans :) jestesmy pol roku kochamy sie :) na poczatku bylo strasznie duzo klotni :D 2 powazne klotnie konczace sie koncem ale szybko wracalismy a teraz wszystko kwitnie :) mam nadzieje ze bedzie dobrze.. bylam w zawiazku z waga... byl to spokojny zwiazek.. bez stresu klotni..super dogadywanie :) ogolnie super!! bylam w zwiazku z lwem tez swietnie nam sie rozmawialo :) ze strzelcem tez fajnie rozmawialo,z rybami - ciezki zwiazek moze bylam jeszcze mloda ale ogolnie nie wiem ryby sa za romantyczne :) i wlasnie baran - po tyg koniec i skorpion najciezszy zwiazek z najciezszych ale jaki milosny :) pozdrawiam

Gość szminka1991
no ja wlasnie aktualnie jestem z lewm i kurde mam problem facet jest za bardzo romantyczny taki misio a ja potrzebuje enericznego faceta ;/

Gość szminka1991
ja tez wole byc w cieniu i stamtad dzialac :) a twoj tata milky way jaki ma znak zodiaku?? bo u mnie matka byk a ojciec ryby

Gość szminka1991
i co Mintajo mozesz powiedziec o sobie? uwarzasz ze charakterystyka barana pasuje do twojej osobowosci? milky way ryby to sa dopiero cholerycy mam ojca i siostre i oni sa jak miny ;/ nigdy nic z nimi nie wiadomo

ale koziorożce też. Ci styczniowi przynajmniej.Dziadek teżjest koziorożcem i teżjest taki kłótliwy

Gość szminka1991
ja bylam z jednym koziorozcem czizys jaki narcyz............ masakra wydaje mi sie ze baran bylby idealnym facetem dla mnie :)

wiesz nawet tak :) barany to zazwyczaj takie inteligentne uparciuchy mające swoje zdanie.Dość kontaktowe, żartobliwe, osoby.

Gość szminka1991
a mnie dobija sereotyp kobiety raka ;/ matka zona po Bozemu w lozku i gromadka dzieciakow ;/

Gość szminka1991
najgorsze jest to ze do mnie ciagna faceci ktorzy mi sie totalnie nie ze nie podobaja ale bardziej ich traktuje jak kumpli;/ nie ma tej chemi i zwierzecego magnetyzmu