Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta jest slodkaa

czy ZEMSCILYBYSCIE sie na moim miejscu???????????

Polecane posty

Gość zemsta jest slodkaa

spotykalam sie 2 miesiace z facetem z innego miasta przez przypadek dowiedzialam sie ze ma zone i dziecko!!! nie powiedzial mi o tym i mnie oklamywal ja zdazylam sie juz troszke zaangazowac a tu taka informacja! co robic? oczywiscie nie chce juz dluzej utrzymywac znajomosci z tym panem bo klamstwa nie trawie! nie chce zeby zostawial zone, rozwodzil sie czy cos z moimi uczuciami poradze sobie sama... ale chcialbym zeby nie uszlo mu to plazem ze sie mna zabawil co wy byscie zrobily na moim miejscu?

Gość zemsta jest slodkaa
?

Gość kaliiii
Myślę że nie warto się mścić, olać go i tyle

Gość fghdfhfdhfg
poinformuj jego zone

Gość zapach pomarańczy...
Miałaś pecha! Jak zamierzasz się zemścić? Jak bardzo się zaangażowałaś? Napisz więcej... czy zaangażowanie było psychiczne , czy fizyczne?

Gość gerry rafferty
taaaaaaak, ja doradzam powiadomic żone

Gość prooooooooowoooookacjaaa
zastanowilabym sie nad powiadomieniem zony, ale bardzo powaznie bym sie zastanowila czy warto on sie wyprze, ona pewnie jemu uwierzy a ty wyjdziesz na dziwke bo w takiej sytuacji zawsze oskarza sie kobiete a facet jest biedny, niewinny :O wiec moze olej i tyle

Gość bvfyfv
nawt jesli wyjdziesz na dziwke to co z tego?? juz nigdy ich nie spotkasz a on niech poczuje jakim jest chujem jak mu zona leb przetraci, nie wahaj sie tylko powiadom ja!!

olej go i tyle... to prosty facet ktory chcial sie odbic... ale moze powinnas dac do myslenia jego zonie bo moze to nie pierwszy jego raz....

Gość prooooooooowoooookacjaaa
ja stawiam ze nie przetraci, tylko jemu uwierzy bo przeciez nie moze stracic meza bo co ludzie powiedza dla dobra dzieci ble ble jest niesamodzielna itp no wlasnie, masz pewnosc ze ich nigdy nie spotkasz? np zmieniasz prace, wchodzisz by poznac szefa nowego a tu... on :P

Gość zemsta jest slodkaa
sama nie wiem co robic kusi mnie zeby poinformowac jego zone, ale wiem ze ona nie wystapi o rozwod, bo lacza ich wspolne interesy, kasa - po prostu iwem ze sie nie rozejda poza tym nic by mi to chyba nie dalo, nie pomogloby mi to, a po co rozwalac zycie jesszcze jednej osobie, gdybym powiedizala jego zone to odbiloby sie to na niej a nie na nim

Gość powiadom zone i niech kobieta
wie jakiego ma meza dupka, bo na pewno oprocz ciebie beda nastepne

Gość zemsta nie jest słodka
Zajmij się sobą, a o nim zapomnij. Żony w to nie mieszaj, zostaw ją w spokoju. On, jeśli będzie nadal ją zdradzał, kiedyś wpadnie. Ale to będzie ich problem. Zajmij się swoim życiem, na niego szkoda twojego czasu i energii.

Gość jesli ma profil na naszej klas
ie to zacznij wysylac do niego z fikcyjnego konta komenty do zdjec z zona, ze tu z zona na zdjeciu a wam tak cudownie bylo itd... jesli masz jego smsy i znasz adres to spisz, wydrukuj i wyslij poleconym do zony, niech poczyta. sama bylam zdradzona. zrobilam porzadek i z mezem i ze zdzira - w moim prypadku k...wa wiedziala, ze ma zone i sama bedac w zwiazku i majac dzieci, namawiala mojego na rozwod. wierz mi - zemsta jest slodka. i mam gdzies klase itd... w tym przypadku trzeba dzialac!

Gość taka jedna ola
E tam, żony nie informuj, potem to i tak obróci się przeciwko Tobie. Ale jemu możesz nieśmiało napomknąć o jakiejś chorobie zakaźnej przenoszonej drogą płciową/kropelkową (nie wiem jak bardzo zażyły był ten wasz związek) i delikatnie zasugerować, że na jego miejscu ze względu na troskę o najbliższych chyba jednak byś się przebadała... Takie niby nic, a ciśnienie na jakiś czas podniesie.

Gość taka jednaaaaaaaaaa
on sie zabawil toba ty zabaw sie nim

Gość oszczędź żonę
co prawda, ma prawo wiedzieć, ale może być też tak,że jest święcie przekonana,że ma męża w porządku a ty jej zapodasz taki cios ... a ta szuja i tak kiedyś wpadnie.

Gość oczywiscie ze powiadom
jego żonę. Jak mu wybaczy trudno a jak nie to facet będzie w dupie. Takich skurwysynów trzeba tępić

Gość A to drań

Gość kardashia
Ja z jednej strony poinformowałabym zone ona napewno wymyśliłaby mu niezłą kare ;) ale z drugiej strony jak nie chcesz rozbijac rodziny to sama nie wiem... Może spotkaj się z nim lub mu napisz lub zadzwoń i postrasz ,że o wszystkim poinformujesz zone lub myslisz o tym potem się rozłącz.Ale będzie miał stracha hehe

Gość roxana446
Ja też jestem za powiadomieniem żony. Bardzo cie okłamał i skrzywdził i nie powinno mu to ujść płazem. Zrobiabym wszystko żeby go oczernić w ocach żony i zniszczyć jego małżeństwo.

ja też jestem za wymierzeniem kary, bo zawsze to kobieta jest szmatą k...ą to złą a faceci pozostają niewinni bo przecież to kobieta jest zła...

Zony nie powiadamiać, ale: Jesli masz z nim jakies rozmowy na gg czxy mailu czy gdziekolwiek udokumentowane to: - postrasz go, udając potwornie wkurzoną ze wszystko wyślesz jej żonie. - że sie z nią spotkasz i jej wszystko opowiesz, pokażesz - ze nie dasz mu spokoju i rozpowiesz o tym w jego pracy - ze jestes ostro powalona i za to jak on cie potraktował bedziesz sie mścic całe zycie. Po prostu udaj psychiczną, która nie boi sie niczego i za wszelką cene chce sie zemścic. Wtedy koles oszaleje i bedzie o Tobie myslał na kazdym kroku, i psychicznie go zrujnujesz, a na pewno podłamiesz :] Mysle ze to bedzie najlepsza zemsta. Bo jesli faktycznie poinformujesz jego zone to ta biedna zona bedzie miała najgorzej, wcale nie on, tylko ona.

I nie sluchaj doradców na kafe bo w wiekszosci to dzieci, które pragną sensacji, ale zastanów sie czy warto, bo to będzie twoim kosztem. Przemysl co sie moze stać, gdy poinformujesz jego zone i okaze sie ze zona zrobi mu jazde i zechce rozwodu, bo np miedzy nimi juz wczesniej było nie za dobrze. Wtedy ten koles - załozmy ze ma jakies powiązania, znajomosci, jest groźny bo zna panów w dresach, którym brakuje ludzkich uczuc i ogłady i nie lekają sie aby pojechac wyje*** drzwi od chaty, zbić, zgwałcic, zastraszyc, porwac dziecko, meczyc psychicznie itp itd, wiec uwazaj bo jak namieszasz to, wtedy on na pewno zemsci sie na Tobie za twój długi język i zmarnuje ci kobieto zycie. Pamietaj, czym wojujesz, od tego giniesz. A dzieci z kafe zawsze chcą sensacji, bo ich to nie dotyczy.

Gość zemsta jest slodkaa
macho 25 dzieki za odp dotarles do sedna sprawy! boje sie jego reakcji, bo to tzw "gruba ryba", ma duzo kasy, znajomosci i wiem ze nie darowalby mi tego, zniszczylby mnie i mialby sposoby na to

Gość ajsza221
SKRZYWDZILABYS TE DZIECI DAJ SOBIE SPOKOJ TO FRAJER I TCHORZ