Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bagatelizuj tego

niech mi ktoś odpisze na to głupie pytanie...

Polecane posty

Gość nie bagatelizuj tego

Mam pytanie. Beznadziejne pytanie, ale muszę je zadać bo wtedy mi ulży. Nie współżylam, bo zaczęłam panicznie bać się przed zajściem w kolejną ciążę (czekam na założenie wkładki) , ale miałam opisaną niżej sytuację: Jeżeli mężczyzna dotknie się za swoje genitalia, apotem dotyka mnie w miejscach intymnych (ale jak się dotykał to nie był po wytrysku) to czy jest jakaś możliwość zajścia w ciążę? chodzi mi o ten płyn z plemnikami, który w małych ilościach może wypłynąć przed wytryskiem. Nie mam miesiączki i mam wszytskie objawy ciąży.

Gość jest tu jeden szatyn i
juz w jednej ciazy bylas to powinnas wiedziec

Gość szansa jest jedna na milion
ostatnio czytalam troche o tym plynie o ktorym piszesz... nie kazdy mezczyzna wytwarza ten plyn i nie w kazdym plynie znajduja sie plemniki, takze uwazam ze moze i taka mozliwosc by byla ale szanse sa bardzo male a objawy moga byc skutkiem stresu (przed ciaza) ja wielokrotnie uwazalam ze mam objawy ciazy a po kilku dniach pojawiala sie miesiaczka.. ;)

Gość gogolinuś
ja nic nie wiem i nie pomogę

Każdy tak naprawde ma inne zdanie na temat pettingu. Gdzies czytałam że zeby zajsc w ciaze przez petting to chlopak musial by wlozyc prawie cala reke zamoczona w spermie, a po wypowiedziach innych to nawet jesli nie bylo wytrysku i dotknelo sie palcem narzadow kobiety to mozna zajsc w ciaze ;/ to jak to jest? ja uprawialam petting z chlopakiem i nastepnego dnia dostalam planowany okres, to moge byc z ciazy?