Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika_32

20 min lodzik?

Polecane posty

Zrobilam pewnemu facetowi lodzika.Bralam go calego do buzi i mysle ze wszystko bylo ok jednak zdziwilo mnie ze musialam mu 20 min obciagac.Z poprzednimi facetami trwalo to 2-8 min.Powiedzcie mi panowie robilam cos nie tak czyli niepodniecajaco dlatego tak dlugo trwalo zanim doszedl czy poprostu ten partner ma problemy z wzwodem?z gory dzieki za kazda odp.

Gość gszyp
Droga dupodajko, "wyzwolona kobieto" ktora robi lody pewnym facetom. Skoro mu ciagle stal to oznacza to, ze koles potrafi kontrolowac wytrysk. Powinnas sie cieszyc, chyba nie lubisz tych facetow z malymi ktorzy koncza w pare min ? :(

hmm no z 2 min napewno bym sie nie cieszyla ale w ciagu tych 20 min napewno z 3 razy dalby rade dojsc zamiast wstrzymywac sie hmmm

Kobiety wola pare wytryskow w pare min zamiast 1.....uwierz mi im wiecej tym lepiej wiec nie kumam powodu wstrzymywania sie

Gość Taki sobie czlek
moze go zachaczalas zebami moze twoja technika nie byla zbyt dobra . Tez tak czasem mam ze az nieprzyjemnie boli jak kobieta robi loda - milo przyjemnie a tu bach cos spieprzy , wykona jakis nieprzyjemny ruch i znowu musze odczekac az dojde :)

Gość _Misiek_
Dla mnie to wcale nie dziwne. Trafiłaś na normalnego zdrowego faceta który potrafi normalny sex uprawiać 1/2 godz i więcej a nie jak królik dojść po 3 minutach. Ciekawe czy Tobie odpowiadał by 3 minutowy sex? Pewnie nie bo nie doszła byś w tak któtkim czasie, już nie mówiąc o tym że kobieta w czasie jednego zbliżenia może mieć orgazm wielokrotny. Więc nic nie robiłaś źle. Dodatkowo powiem że facet większe doznania ma na samej żołędzi niż na całej długości więc niekoniecznie cały czas trzeba brać całego do buzi, wystarczy co któryś raz znienacka tak zrobić.

Gość dfhyjuhghyjghcbhgjmjvh
widac chujowa z ciebie lodziara;p jak mi pociagniesz to postaram sie dojsc w hmm 10min ci wystarczy?

Gość malamimita
mój to potrzebuje z 30 minut, nudne to się staje po jakimś czasie.

Nie sadze zebym byla slaba lodziara ........nawet nie wiecie jak to robie a juz mnie krytykujecie:)mam poprostu nadzieje ze spotkalam zdrowego faceta ktory sie wstrzymywal.....kazdy z was gada cos innego wiec malo moge z tego wywnioskowac:(

Gość aikz
najlepszy lod trwa 8-12 minut . 2 minutowy tez moze byc ok jesli ktos sie bardzo spieszy , ale przyjemnosc trwajaca 2 minuty to jednak stanowczo za krotko .Takie cos ( 2 minutowa laska ) jest dobre jesli facet jest napalony i nie widzial sie ze swoja laską od kilku tygodni .