Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SztuszneWłosy2772

Peruki

Polecane posty

Gość SztuszneWłosy2772

Zastanawiam się, czy jeśli kupi się peruke ale taką już za konkretne pieniądze to czy jest to bardzo widoczne (idzie poznać ze ktoś nosi peruke), ja sama znam jedą osobe która nosi sztuczne włosy i to widać, ale pewnie to nie było drogie ani robione na zamówienie, czy ktoś kupił sobie kiedyś taką robioną na zamówienie i czy to wyglądało natruralnie czy widać ze to sztuszcze włosy. Pardzo proszę o odpowiedź.

Gość SztuszneWłosy2772
a jak spina włosy to nie widać nic, np. ze sa sztywne itp.?

nic nie widać.dobra peruka jest droga ale warta kupienia. Ta moja znajoma akurat musiala jakąś kupić z powodu choroby, najpierw miała taką kiepską jakościowo,widać bylo ze jest sztuczna. potem kupiła taką z naturalnego włosia i jest zadowolona.

Gość SztuczneWłosy2772
a orientujecie sie w cenach takiej juz dobrej peruki?

Gość justynka171
peruki z naturalnego włosia wyglądają jak prawdziwie włosy. Proponuję skorzystac z usług specjalistycznych klinik gdzie takie peruki posiadają zakładają i doradzają. Znam jedną i mogę polecić, moja koleżanka skorzystała z ich usług jest po chemioterapi. Klinika nazywa się Hair Lab i jest w Warszawie. Maja też strone internetowa

Gość vvva

W Łodzi bardzo dobrze peruki robią na Wiwulskiego – peruka-sc.pl. Polecam! To co tacie zrobili to jest poezja, gdybym nie wiedziała że u nich zamawiał to byłabym przekonana że to są jego naturalne rosnące normalnie włosy tylko po prostu przystrzyżone i ułożone u fryzjera.