Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewdzięczna synowa eh

Teść się ze mną kłóci - co robić

Polecane posty

Hej, mam problem, mieszkamy daleko od teściów (ponad 500 km), teśc czasami przyjeżdza do nas (2-3 razy w roku) - pomóc w budowie domu. I zawsze jak przyjedzie kłóci się ze mną. Mówi, ze to grzech nei mówić do niego tatusiu, że powinnam siadac z nim i kawkę pić - podczas gdy ja szykuję jedzenie dla 3 dzieci, meza i tescia. Pranie, sprzatanie itp. nie mam czasu na biesiady. Mówi, że jestem grzesznica bo do koscioła nie chodze co tydzien, ze POWINNAM się wieczorem z mężem modlić. itp. Mówiłam o tym mężowi (bo teść wyzywa mnie i drażni tylko jak męża nie ma w pobliżu). ale on stwioerdzil, ze wyolbrzymiam. Ale ja naprawde mam juz dosyc, ostatnio powiedział mi, że nie traktuje go jak gościa (akurat miałam sterte prasowania i stałam przy zelazku a nie z nim za stołem) to podleciał do mnie i sie darł, że jestem jego NAJGORSZA synowa, że mnie matka z ojcem nie wychowali to on mnie wychowa (mam 35 lat). Nie wiem co mam robić, bo za dwa tygodnie jest uroczystośc u teściów i mąż się szykuje na wyjazd a ja nie mam ochoty tam jechać. CO ROBIĆ?

hej, ale to JA mam do nich jechać. Teśc po tej całej akcji (zreszta nei pierwszy raz) już nie przyjechał do nas. Nie wiem czy mam powiedziec mezowi, ze nie jade bo nie chce ich ogladac czy mam uzyc jakiegos podstepu i np. nie wiem rozchorowac sie

Gość nagraj tooooo
nagraj to na dyktafon czy coś i daj posłuchać mężowi, niech mu się otworzą oczy!

no wlasnie tez nie mam ochoty jechac bo pojade a oni sa fałszywi i mocno koscielni - w kosciele w pierwszej ławie siedza a tu takie szpile mi wsadzaja. Powiedzialam zreszta tesciowi, ze tu w oczy słodkie minki do mnie robią (jak jestem u nich) a jak on do mnie przyjedzie to mnie wyzywa. To mi odpowiedział; ZAMKNIJ SIĘ ps. te kłótnie i wyrzuty teścia slysza dzieci....

Gość 121269585478953695447
pognaj dziada