boing0000000 0 Napisano Marzec 22, 2010 Witam Czytam Wasze wypowiedzi na temat brania tabletek anty... i mam wszystkie objawy: nerwowość, senność libido - BRAK całkowity i wiele innych... Ale jeśli nie tabletki to co?? Gumki nie wchodzą w grę. Poradzcie coś. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guomi Napisano Marzec 22, 2010 ja biore zastrzyk anty, ale to raczej polecają kobitkom, które juz nie chca mieć dzieci, bo podobno czasem jest problem z powrotem płodności, ze skutków ubocznych mam tylko brak okresu,ale to normalne przy zastrzyku, innych negatywnych skutków nie mam, z libido jest ok, nawet bardzo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta nerwowość senność i brak Napisano Marzec 22, 2010 libido to raczej ze względu na swój wygląd a nie od tabletek :) Zostaje ci "biały" związek w takim razie albo rosyjska ruletka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Marzec 22, 2010 zostają cie DOBRZE DOBRANE tabletki. i nie bedzie takich problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Marzec 22, 2010 A ile rodzajów tabletek juz wypróbowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina 24 Napisano Marzec 22, 2010 Jak dla mnie powinnaś pomyśleć o Lady-Comp bo jak widać hormony ci nie służą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach