Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parasol i kalosze

Przyjme / Oddam / Zamienie

Polecane posty

Onk3 ja jestem z Jastrzebia Zdroju. Jak mieszkasz gdzies dalej to pokryje koszt przesyłki. pozdrawiam

Onk3 ja jestem z Jastrzebia Zdroju. Jak mieszkasz gdzies dalej to pokryje koszt przesyłki. pozdrawiam

Gość mama i Hania
super że powstał taki wątek:) u nas też nie jest kolorowo ale mam nadzieję że powoli wyjdziemy na prostą! ostatnio oddałam ubranka po Hanusi ale szybko wyrasta więc jak któraś będzie chciała to mogę oddać albo się wymienić

Gość MalinowaMama
Przyjmę lub odkupię za grosze ubranka dla dziewczynki rozmiar od 74.

agacia odezwe sie jutro bo mi gg nie cche działac w domu mam troche rzeczy tylko romiar wiekszy przeglądalam wlasnie dzis wszystko i mam spodnie bluzy spodenki tylko troszke większe nic 110 takich większych mam własnei duzo ja jestem z kieleckiego nie ma problemu z kosztami przesylki tylko chodzi mi o to żeby ci sie przydały te rzeczy

Gość agacia83 to jest gosiaak
na mieszka w Jastrzebiu zdroju . Gosiaak - wstydz sie !!!!!!!!!!! :D czemu nie piszesz pod swoim nikiem tylko wymyslasz jakies inne na dodatek glupawe???

Odkupię ubranka za niewielką kwotę dla chłopca od rozmiaru 74 :)

Przyjmę bądź odkupię za niewielką kwotę ubranka dla dziewczynki od rozmiaru 74. Dziękuję;-))

A do sprzedania za niewielką kwotę mam ubranka dla chłopca od 0 do 3 miesięcy (więcej jest ubranek w rozmiarze 62cm). Noszone po jednym dziecku. Stan bdb.

Gość mama i Hania
Hania ma 7 miesięcy, kupujemy ubranka na rozmiar 80 :) żeby były na troszkę dłużej, przeważnie używane

Gość kupie upranka na chlopca
104 rozmiar

agacia83 to jest gosiaak na mieszka w Jastrzebiu zdroju . Gosiaak - wstydz sie !!!!!!!!!!! czemu nie piszesz pod swoim nikiem tylko wymyslasz jakies inne na dodatek glupawe??? Chyba komuś sie cos pomyliło. Onka3 dzieki bardzo.Napewno sie przydadza. Mam jeszcze jednego syna ma 2 latka i córke co ma 7 lat.Oliwier szybko rosnie. W grudniu miał 111 cm. Wiec jak masz na 116 to wezme najwyżej troszke rekawki czy nogawki podwine.Pozdrawiam.

do yyu - czy możesz podać meila, jestem zainteresowana ciuszkami dla chłopca :)

Gość miłśnik psów
Ma ktos moze do oddania pieska rasy Siberian Husky albo Alaskan Malamute? w okolocach opola (woj.opolskie) albo wrocławia albo legnicy?

Gość magdaaa*****
a ja mam do oddania duzo ubranek takich na początek tzn od 0-3. Troszkę dla chłopca troszke dla dziewczynki taki mix:) Nie sa to ubranka super, ale jak ktos jest potrzebujacy to myslę ze sie przydadzą. mój mail nn.nowak@wp.pl

Gość Mamitka
Kochane mamusia a ja bym była wdzięczna gdyby ktoś był by wstanie mi pomóc poszukuję ubranek dla córci która nie bawem będzie miała 5 latek

Gość to moze i ja poprosze
moze ma ktoś zbedne ubranka dla dziewczynki rozmiar 86-92 ma 20 mc ale jest drobniutka i malutka

Gość Mamitka
Ja bym może coś miała ale sama jestem w trudnej sytacji i na pewno nie byłabym wstanie pokryć kosztu wysyłki :( poszukam i się odezwe :D sama oddaję koleżance bo wiem jak to jest nie mieć za wiele ale może jeszcze coś mi zostało no ja poszukuję na 110-116

Witam,jestem w trudnej sytuacji, przyjmę każdą rzecz zbędna w Waszej szafie, jestem dopiero w 4 miesiącu, ale już drżę by niczego nam i dzieciątku nie brakło, niestety mąż starcił pracę i trudno mu znalezc nowa, a ja mam ciąże zagrozona więc siła rzeczy też siedze w domu, a moze ktoś ma niepotrzebne rzeczy to ja chetnie przyjme, pozdrawiam cieplo. ps jestem z Krakowa.

Gość oddam tabletki
Microgynon 30 ..$ opakowania.Zapraszam!

Gość mamuskaAluska
Ja byłabym chetna na ciuszki dla dzewczynki 110 szczególnie spodnie bo wyrosła i na chłopczyka 98cm.Dzieki

Gość mamamama123123
ja chetnie przyjme ubranka dla dziewczynki,rozmiar 86-92cm.Coreczka ma 20 miesiecy,jestem z Bydgoszczy

Gość Mamitka
Ja sama kochane jestem w trudnej sytacji materialnej równiez poszukuję ubranek dla córci od 110-116 ale popatrze w szafce czy mam coś mniejszego :) po mojej Księżniczce i będę mogła pewnie jakiejś mamusi pomóc mam nadzieję bo sama wymieniam się ciuszkami z innymi mamami daję mniejsze a dostanę troszkę większe ale wiecie jak to jest jak nasze Kochane pociechy szybko rosną :) Pozdrawia A jeśli jest ktoś to mógł by mi pomóc prosze o kontakt mailowy xxxMamitkaxxx@gmail.com pozdrawiam

Witam. Mam kilka sztuk ciuszków dla chłopca w rozmiarze od 62cm do około 12 miesięcy, dwa rożki (zielony i żółty) oraz butelki z nowymi smoczkami (zapakowane). Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to proszę pisać: Monikab84@poczta.onet.pl

chętnie przyjmę ciuszki dla maluszka . Jestem w 7 mcu ciąży i nic nie mam ! jestem z okolic katowic prosze o pomoc .