Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JasiaPika

mega paki ubranek na allegro. Jaka cena?

Polecane posty

Gość JasiaPika

Hej. Mam mnóstwo ubranek po mojej córeczce, ubranka są śliczne, większość markowych kupionych w Anglii. Większość w stanie bardzo dobrym i idelanym. Jak przygotowac aykcję żeby sprzedały się po dobrej cenie? Ostatnio wystawiłam około 100 szt ubranek i maxymalna oferta to 200zł, dobrze ze zastrzegłam cenę minimalną. Nie potrzebne są mi już te ubranka i zawadzają mi ale jakoś szkoda mi sprzedać ubranka warte kilka tysiecy złotych za 200zł. Myślicie, ze nie opłaca sie sprzedawać ubranek na allegro? Ps. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to piszcie. Zwłaszcza zapraszam mamy, które spodziewają sie dziecka we wrześniu, ponieważ ja tak rodziłam i wtedy moje ubranka byłyby idelane gdzy zgrały by sie pory roku. Mam 3 kombinezony zimowe i nóstwo ślicznych markowych ubranke. Ok 150szt by było. Sprzedam za 400zł.

Gość guuciaaaa
A czy moglaby Pani cos oddac potrzebujacym? takie gorsze nie mowie o markowych

Gość agniechatakasobie
obawiam sie ze ciezko Ci bedzie sprzedac za wieksza kwote taka maga pake... sama kupilam w tamtym roku taka mega pake za 200zł.tez ok 150szt.Ubranka od 0-1roku. Chyba zdecydowanie lepszy bys miała zarobek jak bys podzieliła te ciuszki na "kupki" i sprzedawała w mniejszych ilosciach.

Gość guuciaaaa
up

Gość JasiaPika
NIE MOGE ICH ROZDAĆ< GDYŻ DOSTAŁAM JE OD SIOSTRY> Ona kupowała mi je w Angli za własne pieniądze i zażyczyła sobie żebym albo je sprzedała i podzieliłybyśmy się pieniędzmi albo mam je zostawić dla którejś z nas. Wolałabym je sprzedać gdyż nie planujemy dzieci wiec szkoda, zeby leżały, apozatym jest ich tyle że zajmują mi dużo miejsca.

Gość pokaż może kupię
a jak nie ja to ktoś inny , jak możesz daj foty .

Gość JasiaPika
ok zaraz podam kilka linków. chociaz ubranke jest mnóstwo. Mnóstwo spiochów, pajacy, bodów, bluzeczke, bluz, spodni, czapeczki, buciki. Wszystko co potrzeba dzecku.

Gość bukaa
Zrób mniejsze zetsawy, bo faktycznie mało komu potrzeba 150 ubranek dla jednego dziecka. Zobacz, jakie są ceny i jak duże zestawy cieszą sie najwiekszym powodzeniem

Gość czarodziejka z planety xxz
pisz od razu pod nimi jakie sa rozmiary :) Moze ktos sie zdecyduje :) ja mam synka, ale zobacze, moze masz cos uniwersalnego ;))

a mnie sie nawet podobaja :P

Lepiej poróbz tego jakieś małe komplety i tak sprzedawaj.

Gość JasiaPika
większość to 56 i 62

leeee male :( ale tam dobrze radza, lepiej porobic male kompleciki, albo pojedynczo sprzedawac. Z pewnoscia wyjdzie wiecej niz 200 zl za 100szt ;))

Gość JasiaPika
oczywiście zdjęcia nie oddaja rzeczywistego wygladu w 100%. kiażdy ma swój gust, ja uważam, ze są ładne, pozatym wile osób zachwycało się nimi jak moja córeczka w nich chodziła

Gość nic specjalnego zwykle szmatki

Gość JasiaPika
mam śpioszki z różntymi napisami np. kocham mojego tatusia, jesem koteczkiem tatusia, kotek psotek

Gość qw bialymstoku
a szeroki to gowniana marka sprzedawana na hali w tesco :D a polaczki mysla ze wielka forma :O

Gość to że ty tak myslisz
nie znaczy, ze inni też :p

Gość jatojajaja
cherokee mają fajne ubranka i wcale nie tanie

Gość JasiaPika
pisząc markowe chodziło mi o takie firmy jak Next, H&M, Marc&Spencer a nie cherokee

Gość aleksandriuszka
Łade ubranka, szkoda że takie małe .Sprzedaj w mniejszych zestawach na allegro ale nie tak,że np same body czy kaftaniki tylko tak aby każdy z zestawów zawierał np kombinezon, body,śpioszki,sweterki, spodenki itd .