Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

tragedia w Cieszynie

Polecane posty

wiadomo jzu cos w tej sprawie? nigdzie nie moge znaleźc info... i wogóle sobie nie wyobrażam jak moze zginąc dziecko i tyle czasu żadnego zainteresowania ze strony rodziny...dziwna sprawa

Gość cos mi sie wydaje ze to
sprawka rodzicow. albo druga mozliwosc ze to dziecko jest z jakiegos innego kraju i jest tam poszukiwane

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
na tvn24 gadali niedawno że nic nie wiadomo rodziców ani żadnych opiekunów zero kontaktu. nikt go nie szuka....

no własnie o to chodzi...dziecko mzoe byc także czeskie ale w czechach tez nikt go nie szuka jak dla mnie to rodzice sie go pozbyli...brrrr

no lae adoptowane ma rodzicow adopcyjnych ktorzy na pewno by go szukali.

Gość
Dajcie linka

ale rownie dobrze dziecko moze byc poszukiwane w jakims innym kraju europejskim dajmy na to bulgarii czy na wegrzech a wiadomo jaka jest wspolpraca policji niby internet super komunikacja a tak naprawde czesto cos nawala

Gość
Okropne 😭 i dziwna sprawa

w polsce tez mieszkaja blondyni bruneci o jasne ciemnej karnacji nawet mulaci. nie ma reguly

Gość wiecie co tak sobie pomyslalam
ze jesli mial takich rodzicow, ze nawet go nie szukaja, to chyba lepiej ze juz nie musi zyc :( mogli komus go oddac, ja z checia bym przygarnela :(

Gość marcelinek
info jest na wp widzieliście chyba http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nowe-fakty-ws-martwego-chlopca-wylowionego-ze-stawu,wid,12102120,wiadomosc.html

Gość marcelinek
artefakt -kiedy zmieniłaś fotkę?

Bardzo smutna historia z tym dzieciaczkiem .Z ostatnich wiadomości wiadomo tyle ,że prawdopodobnie dziecko zostało zabite a potem wrzucone do bajora .Podobno są ślady dorosłej osoby w mule ,ale nie wiadomo czy świeże ,czy dziecko niedawno zmarło czy leżało tam dłuższy czas .Z sekcji podobno wynika min.że mały miał ślady pobicia ,osiniaczony policzek . Być może jest to kolejny przypadek jak sprzed paru lat ,gdy to konkubin matki zabił chłopca (ten mały co go w zimie do Wisły wrzucili ,chyba do Wisły ?)potem się okazało ,że i matka brała w tym udział ,chcieli dostać pieniądze z polisy na życie małego ,oprócz tego chłopiec przeszkadzał "tatusiowi " szkoda dziecka ,to tylko albo aż trzylatek ,mogli oddać do domu dziecka ,mniejsze wyrzuty ,bez kary,no mniejsze zło ...prędzej czy później znajdzie się mamusia ,ludzie są pamiętliwi ,jeśli chłopiec jest z Polski pewnie ktoś go w końcu rozpozna po ubraniu ....szkoda ,ze niektórzy tak rozwiązują swoje problemy i szkoda ,że matki na to pozwalają ...kurwa jakie matki ,to pierdolone zimne wyrachowane suki a nie matki taka prawda ...

paietam tą sprawe z tym dzieckiem znalezionym w Wiśle. w sumie mam swoje zdanie na ten temat ale nie będe go wygłaszać marcelinek dzieki za link, jak mówiłam nie miałam dzis dostepu d wiadomości.zdjecie zmieniłam niedawno...zreszta ciagle zmieniam a wiec wychodzi na to ze chłopczyk został zamordowany:/

Gość chyba sie podszywowi
do tej pory się rodzice nie znaleźli, to już się nie znajdą. to uderzenie w brzuch... straszne, jeśli miał zapalenie otrzewnej, to musiał bardzo cierpieć :(

Gość a jaaaaaaaa
jestem z Cieszyna. Patrzcie na stronę Komenda Powiatowa Policji w Cieszynie lub www.ox.pl Tam jest wiele informacji i zdjęcia . To straszne. Codziennie jeżdżę do pracy obok tych stawów :O Biedne dziecko. niech odpoczywa w spokoju

Gość a jaaaaaaaa
na www.ox.pl zakładka kronika policyjna

Gość marcelinek
i co nie wiesz nic na ten temat skoro mieszkasz w cieszynie...? żadnych podejrzeń....? może to dziecko pochodzi z zagranicy.....albo jest jakieś cygańskie.....?

Gość a jaaaaaaaa
na razie nic nie wiadomo. Tyle co TV regionalna powiedziała. Wiem , że dziecko miało zmasakrowaną twarz i przy stawie są ślady obuwia dorosłego mężczyzny. Więc chyba ktoś go zamordował i tam podrzucił. Codziennie tam spacerują ludzie więc nie ma możliwości aby leżał tam kilka dni skoro miał czerwoną kurtkę. Na pewno byłoby go widać. Popatrzcie na zdjęcia tych stawów.