Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

tragedia w Cieszynie

Polecane posty

urodziła się martwa w 37 tc, owinęła się pępowina kilkakrotnie a lekarz zlekceważył moje obawy i prośby oraz tłumaczenia położnych nie zrobił usg bo wg niego nie było takiej potrzeby a potem było już za późno. Teraz miałaby 3,5 roku

i to jest jeden ze 1000 powodów dla których ja będe miała cesarke... a Ty moja droga powinnas sie chyba udac do specjalisty skoro tak strasznieo tym myślisz...to chyba nie dobrze wyobrazac sobie ile dziecko miałoby lat i jak by wygladało, co robiło...:(

zdjęcie tego dziecka przypomniało mi twarz córki, dlatego tym bardziej mnie to wszystko "bulwersuje" (to jedyne cenzuralne słowo jakie przyszło mi na myśl). Swoją droga bardzo się starają czegokolwiek się dowiedzieć skoro zdecydowali się zamieścić zdjęcia zwykle im się to nie zdarza. Mam nadzieje ze znajda odpowiedzialnych i spotka ich za to zasłużoną kara a jak nie to niech trafia do takiego więzienia a którym zostaną odpowiednio potraktowani.

Gość ja mieszkałam przez pewien cza
s w cieszynie, studoiwałam tam. jak zobaczyłam twarz tego dziecka to po prostu jakby mnie cos uderzyło i sparalizowalo... i wiem gdzie sa te stawy ... rzeczywiscie, nie fajne to miejsce.

Gość a jaaaaaaaa
nie uważam, że powinna ść do specjalisty dlatego , że myśli ile dziecko miałoby dzisiaj lat. Ja straciłam ciaże w 6 tc i dzisiaj to dziecko miałoby 10 lat Myslę tak bo często widzę dziewczynę która leżała obok mnie na sali w szpitalu i miała ogromny brzuch. Czekała na rozwiązanie. Widzę ją na ulicy i jej 10 letnią córkę to mnie ściska w gardle. Myśl sama się nasuwa. To instynkt matki.

mam dość zdrowy stosunek do sytuacji jeśli takowy można w ogóle mieć, dziwne byłoby gdybym nie wiedziała ile lat miałoby moje dziecko, wtedy zaczęłabym się martwić :-) Syn urodził się równy rok po siostrze, tez się owinął ale tym razem był inny lekarz(-e) inny szpital i inne podejście :-) a czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jaką kare dostała dziewczyna, która w 2009 roku mieszkała gdzieś na działkach rekreacyjnych z 2 dzieci i młodsze z nich zagłodziła na śmierć?

szkoda ze nie każda kobieta ma instynkt i pozwala krzywdzić swoje dziecko albo sama to robi makabra zresztą myślę ze zdjęcie tego malucha nie tylko w matkach wywołało tak skrajne uczucia

Gość marcelinek
to normalne że istnieją kobiety psychopatki i krzywdzą swoje dzieci....

a jaaaaaaaa rozumiem Cię wg mnie to czy tracisz dziecko w 6 12 czy 30 tygodniu jest tak samo ogromna strata nie ma znaczenia czy to dziecko to była "fasolka" czy kilogramowy człowieczek to dziecko i każdy ma prawo do przezywania tej straty. ludzie którzy tego nie przeżyli nie potrafią tego do końca zrozumieć, ja sama nie zrozumiałam dopóki nie przeżyłam a kiedy poznałam innych rodziców dostrzegłam jak wielu ludzi to dotyczy ich liczba rośnie z dnia na dzień i to mnie przeraza

Gość marcelinek
a czyje są te stawy? co to za miejsce?

Polska to taki dziwny kraj w ktorym zabiera sie dziecko rodzicom bo biedni albo w domu brudno a nie grzebie sie w patologicznych rodzinach po to zeby naprawde im pomoc (najczesciej matce i dzieciom). Dopiero jesli cos sie stanie zlego to wtedy wszyscy na wzajem odbijaja pileczke i nikt nie czuje sie winny a kary dla sprawcow sa SMIESZNIE niskie. Dla takich wlasnie powinna byc kara smierci bo ja nie zgadzam sie na utrzymywanie kogos takiego z moich podatkow.

we mnie wywołało nieokreślone uczucie...i trudno jest je określić, a ja zreguły nie mam uczuć wiec i tak spory ukces...zreszta, naogladałam sie w zyciu takich obrazków i oczywiście współczucie dla kobitek, które czekały na dziecko i sie nie doczekały:/

Gość pewni znow jakas sprawa z
konkubentem, z przemoca w rodzinie, matka sie nie bedzie przyznawac do dziecka i najlnblizsza rodzina tez,zeby nie robic sobie klopotu ( skoro na to pozwalali, to czemu by sie mieli ujawniac)

nasze państwo chce być pro rodzinne a idzie w zupełnie innym kierunku jak zawsze zresztą, ostatnio 8 letni syn mojej koleżanki przyszedł ze szkoły z płaczem po tym jak usłyszał od nauczycielki iż pochodzi z rodziny patologicznej bo jest w niej 3 dzieci. zaznaczam ze ta rodzina od patologii jest wysoce daleka

Gość Piotr Kornacki
Jezzu... Znałem tego chłopczyka z widzenia... Miał na imię Pawłek, nazwisko coś jak Nowolipski, Nowosielski, jakoś tak... Biedne dziecko.. Za cholerę nie pójdę na Policję, jego ojczym , Krzysiek, by się zemścił... Wiem, ze to on go uderzył... Zawsze się nad nim znęcał... W ogóle to patologiczna rodzina, zobaczycie, na dniach z Anglii wraca matka i wtedy sprawa wyjdzie na jaw...

no i nie chciałam poruszac tego tematu...chociąz byc moze nie ma on nic do rzeczy... ale skor mowa o mordowanyc dzieciach przez matki/konkubentów/tatusiów/rodzine/ etc to czy nie lepsza byłaby aborcja??? wtedy skopane 3 latki nie lądowałyby w stawie... ale wogóle topik nie o tym wiec zostawmy ten temat...założyłam topik w celu informacyjnym bo sprawa mnie neizmiernie ciekawi

Gość Jakmozesz
Piotr co Ty gadasz? Nie rób sobie żartów z takiej tragedii! Jeśli to prawda, to biegiem na policję :O.

mam nadzieje ze to bardzo bardzo głupi żart bo jak nie to w tej chwili coś z tym zrób chociażby anonimowo ale mi już

no widzisz prawieja, masz takie zdanie jak ja, ale zaraz wsiadłoby na nas stado ludzi żyjacych pobożnymi życzeniami, nie ogarniających rzeczywistosci...ale juz ciiii bo sie bajzel tu zrobi:)

Gość Piotr Kornacki
Jego matka, chyba Kaśka ma na imię, zawsze rozpieszczała małego... Stąd te markowe ciuszki kupione w angielskich lumpeksach. Współczuję ogromnie... Dziewczyna się załamie, ma coś ok.26 lat i to jej pierwsze dziecko... Trafiłą na takiego gnoja, że szok. Gdybym nie bał się zemsty jego kumpli, tn typ już zdawno gniłby w pierdlu. Koleś zastraszył całe osiedle i każdy siedzi cicho.

człowieku nie miejsce na głupie żarty naprawdę a jak nie żartujesz to weź pokaż ze jesteś facet i chociaż anonimowo zgłoś a będą wiedzieć czego się łapać.

to zachowanie świadczy tylko o braku jakiejkolwiek inteligencji olać gościa

późno już zmykam spać zajrzę rano jak będę w pracy po 8-ej. na pewno się odezwę. Artefakt_Diabła i a jaaaaaaaa chętnie bym z wami porozmawiała poza forum przydałby się namiar

Gość Piotr Kornacki wysłałam
twoje posty na policję.Jeżeli coś wiesz,zaczniesz gadać,a jak sobie robisz niesmaczne żarty,to ci sie ich odechce.

Gość Piotr Kornacki
Dobry żart Tynfa wart :)