Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

tragedia w Cieszynie

Polecane posty

Gość Piotr Kornacki
Powkręcać w necie już nie można??? Wielkie mi halo, żart, czarne poczucie humoru, dowcip, a nie od razu na Policję.. Śpijcie spokojnie, złośnice :)

Gość Jakmozesz
Czarny humor tak, ale nie w takim przypadku. Shame on you :O.

Gość Piotr Kornacki
I'm very shame

Gość chyba sie podszywowi
humor humorem, ale zaraz się tacy żartownisie znajdą jak te babki od gwałtów w zielonej i będą śledztwo utrudniać :O

Gość Jakmozesz
Angielskiego też się lepiej naucz :O.

Gość kierlich
Piotr Kornacki , powiem Tobie tak po koleżeńsku , że już jesteś namierzany i bądź pewny dzisiaj rano wizyty tych czarnych Panów , ta sprawa jest jak zniknięcie tablicy ARBAIT NACH FRAIT , ZAŻARTOWAŁEŚ SOBIE ale za takie żarty , z resztą sam zobaczysz , znają Twoje IP , nie uciekniesz

Gość marcelinek
kornacki ty musisz mieć z 7 lat chyba.....z takiego czegoś żartować.........obrzydza mnie to, trzeba mieć nieźle pod sufitem.........

Gość Piotr Kornacki
Dobra, dobra, nie straszta, tablicę to nie ja zakosiłem, po co mi taki stary złom? A kiedy mi nocą w drzwi załomocą? Nie mam 7 lat, tylko 16

Gość kierlich
Piotr Kornacki , tak - będziesz mieć sporo czasu aby przeanalizować wiersze nawet Broniewskiego

przykre ze takie debile zabieraja powitrze ale z drugiej strony...niech temat sie podnosi, moze cos nowego pojawi sie w tej makabrycznej sprawie:(

Gość po ma się podnosić
? Lubujesz się w ludzkich tragediach? :O

Gość marcelinek
chyba po żeby się rozwikłała ciężkie morderstwo głąbie jesteś głupi czy go udajesz....tu nikt na nikim nie lubuje.....

Gość prwieja
PIOTR powkręcać to sobie możesz palec do nosa jak eis nudzisz! A nie ubaw z cierpienia dziecka masz

no własnie, nikogo tu nie kręci ludzkie nieszczęscie no moze oprócz Piotra... szukam po prostu inf na ten temat, a nóz widelec przeczyta to ktos kto cos wie...nigdy nie wiadomo

Gość cooool waterr
i co wiadomo juz cos nowego???? bo niestety nie mam dostepu do tv w pracy

Gość a jaaaaaaaaa
NA WWW.OX.PL SA NOWE INFORMACJE. DZIECKO MIAŁO PODOBNO OD 12-18 MIESIĘCY A NIE KILKA LAT. Sorry za capslook Czytajcie

nadal nic nowego. policja tez sie kurna stara, nie ma co. gdzie indziej pewnie by pól kraju szukało jego rodziców... i wogóle dziwna cisza w mediach...

Gość telekod
Artefakt_Diabła jaka cisza??? codziennie są informacje o tym zdarzeniu. A co Ty myślisz, że nawet jeśliby godzinę temu jakimś cudem znaleźli opiekunów to od razu polecą z tym do mediów?? przecież wszystko trzeba sprawdzać a nie siać zamieszanie.

Gość a jaaaaaaaaa
podobno było kilka telefonow do KPP w Cieszynie . Chyba ktoś rozpoznał dziecko.

Gość kwiatuszekkk21
hej. Mieszkam w Skoczowie okolo 17km od cieszyna. to co dzieje sie w tych terenach ostatnio to istna masakra;/ Jeszcze Skoczów nie pzbieral sie po zamordowanym taksowkarzu a tutaj teraz sprawa Chłopca:( co sie dzieje z tymi ludzmi?:(

Gość oliwia 06
teraz mówili w wiadomoscich , ze chlopczyk mial ok. 1,5 roku.

Gość a jaaaaaaaaa
Witaj kwiatuszekkk21 - ja jestem z Cieszyna. Tez mnie przeraża co sie u nas dzieje. :O

Gość kwiatuszekkk21
a jaaaa daj spokoj pierw biedny niczemu nie winny taksówkarz ale przynajmniej wyszło najaw kto za tym stał;/ 18 letni gowniarze strach o tym myslec;/ a chłopczyk? moim zdaniem to bardzo dziwne przeciez kiedy pies zaginie ta trąbią na okolo , a dziecko? nic? ani sluchu ani widu?;/ to jest straszne;/ Mam tylko nadzieje ze osoby ktore to zrobiły zgniją w pierdlll**** ZA to co zrobiły;/

Gość a jaaaaaaaaa
też mam taką nadzieję. To straszne co się ostatnio dzieje :O

tak jak pisałam wczoraj wybrać najmniej humanitarny sposób kary dla nich a nie dawać schronienie za nasze podatki

Gość kwiatuszekkk21
az łzy sie cisną do oczu jak patrzy sie na zdjecie tego aniołka:( nie ktorzy dali by wszystko za takie szczescie!!ale widac nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie!! kiedy juz znajdą tych zwyrodnialcow powinni calej polsce pokazac ich geby!!!

powinni ich wystawić na ulice na 10 minut ludzie już by wiedzieli co maja z nimi zrobić