Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

tragedia w Cieszynie

Polecane posty

Gość nie wygląda na polskie
dziecko. te włoski i brwi...jakieś skandynawskie albo niemieckie dziecko, nordycki typ urody...usta takie fińskie, norweskie

Gość pewne małe sprostowanie
"użytkownik zablokował galerie własnie jakiś dziwnie wysoki był ten chłopiec jak na te przypuszczane 1,5 roku...więc jego rodzice muszą być wysocy a przynajmniej jedna osoba ale też może świadczyć o tym że dziecko zdrowo się rozwijało, było odżywione, nie brakowało mu witamin...nie wierzę że było z patologii...chyba że ktoś je półtora roku "hodował" żeby sprzedać? nie , nie wierzę. co więcej mogę założyć że jego opiekun/matka ma jeszcze jakieś dzieci. możliwe że starsze od tego..." są takie zaburzenia jak np zespół marphana, gdy się jest b. wysokim, jest twarz pociągła i ma się długie palce, kończyny... więc nie tylko dwoje rodziców wysokich czy też dobre wyżywienie.

Gość ej pamietacie to w Cieszynie
jeżeli takie zaburzenie jest to pewnie dziecko byłoby poddawane leczeniu? to wtedy by lekarze go znali...pewnie nie wiele jest dzieci na to chorych!

Gość no a co więcej wiele
Częstość zespołu szacowana jest na 23:10 000. źdrólo wikipedia czyli 20-30 : 100 000 200-300 : 1 000 000 Polska = 38 mln 7600 -10 tys. tyle mogło w Polsce być takich osób

biedactwo... mają mu napisać na nagrobku NN zwłoki dziecka w wieku 1,5 roku.... Straszne to jest, mam nadzieję że zwyrodnialca lub zwyrodnialców którzy go zabili - w końcu dosięgnie sprawiedliwość... Boże, co za gnojek mógł tak pobić to biedne dziecko... Płakać mi się chce, co o nim sobie pomyślę... Cala nadzieja, że TAM ma się lepiej, nikt go nie bije i kochają go wszystkie aniołki... Jasiu, spoczywaj w pokoju...

popłakałam się czytając to...znowu :-( co widzę plakaty z wizerunkiem tego chłopczyka nie mogę się powstrzymać od łez, klucha w gardle rośnie... mam nadzieję, że wkrótce wyjaśnią sprawę i znajdą oprawców...

Gość Margarettaa
Mam nadzieje ze w koncu zlapia tych zwyrodnialcow.

Gość cięta strzała
nareszcie coś się ruszyło bo to już 9 miesięcy

Gość .../...
znacie/pamiętacie może sprawę "Różanej dziewczyny" znalezionej w Holandii w 1995 albo 1996 roku? Bardzo podobna sprawa. Dziewczyna została znaleziona martwa w polu róż, nieznana była jej przeszłość, tożsamość, nikt jej nie szukał, a holenderska policja długo nie mogła znaleźć żadnego tropu. W końcu jednak znalazły się nowe tropy i policja po nitce do kłębka znalazła sprawcę. W międzyczasie okazało się, że dziewczyna była Polką. Z tego co mi wiadomo sprawca zabójstwa siedzi dziś w pierdlu.

Gość gytreda
codziennie szukam wiadomosci na temat tego dziecka, nie miesci mi sie to w glowie....mialam nawet wlasne teorie na temat tego kim jest. Kiedy w koncu ten Maluszek odzyska tozsamosc?! Moze ktos z Was cos wie a ja cos przeoczylam?

Gość gytreda
przedluzyli do konca marca. Nawet nie mysle, ze moga nie odkryc Jego tajemnicy, to powinno byc sprawa honoru....!W dobie takich technologii nie jest mozliwe zeby nie odkryc kim jest dziecko!

Gość Horacio
How many days will it take for the cheque to clear? hit can you buy topamax online water "Every day I feel proud helping others. And the best reward I can get is when people tell me how much they like my food," she says. "This is another road I have gone down because of the crisis. I didn't study cookery. But it makes me feel optimistic."

Gość Chong
Incorrect PIN alignment buying doxycycline online physics arithmetic There are now thought to be 12,417 people in Luton with diabetes, which means that eight per cent of people aged over 16 have the condition, which can lead to blindness, amputation, stroke, heart attacks and early death.

Gość Gerardo
A packet of envelopes buy xenical cheap A tropical storm watch was in effect in Florida from Destinto Indian Pass and in Louisiana from west of Grand Isle to eastof Morgan City. The watch area included metropolitan NewOrleans, Lake Maurepas and Lake Pontchartrain. Tropical stormscarry winds of 39 mph to 73 mph (63 kph to 118 kph).