Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena ZUK

Prawdziwy facet NIE POZWOLI placic kobiecie. Tylko frajerzy tak robią

Polecane posty

Gość Magdalena ZUK

Facet z klasą po prostu nie wyobraża sobie nie płacić za swoją kobietę. I to nie jest kupowanie uczucia co pewnie nie jeden frajer mi zarzuci, ale okazywanie szacunku i troski o osobę z ktorą się spotyka. Niestety frajerzy i gołodupcy tego nie rozumieją i od razu zarzucają materializm :-o Ale na nic innego ich nie stać :-p

Gość iwka 36
ty mowisz o facetach z klasa, a gdzie sie podziala twoja uzywajac takich okreslen?????????

Gość Szczery facet
idotka :) a co z rownouprawnieniem ? a moze prawdziwa kobieta nie pozwoli zeby facet byl niezaspokojony ? moze taki watek ?

Gość kkaaroollinka
racja popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w 100 % jakby mnie facet zaprosił na kolacje i kazał zaplacic za siebie to napewno wiecej bym sie z nim nie spotkała

Gość prawdziwa kobieta to taka co
sprząta, pierze, prasuje, froteruje, uprawia sex na życzenie męża, dobrze gotuje, sexownie wygląda, prasuje, myje okna, nie narzeka, opiekuje się dziećmi i jest oszczędna sprząta, pierze, prasuje, froteruje, uprawia sex na życzenie męża, dobrze gotuje, sexownie wygląda, prasuje, myje okna, nie narzeka, opiekuje się dziećmi i jest oszczędna

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Prowo 0/10... A tak na marginesie frajerskie to jest podejscie takich dziewczyn jak Ty. Sama jestem dziewczyna, moj facet czesto za mnie placi ale nie wyobrazam sobie zeby mial mi wszystko sponsorowac.Zwiazek polega na wzajemnosci.On sie stara i placi a drugim razem Ty sie starasz. Pozatym mamy rownouprawnienie,kobiety tez zarabiaja pieniadze wiec nie rozumiem dlaczego maja byc wiecznie sponsorowane przez facetow.

Gość kkaaroollinka
powtarzasz sie

Gość upnąć cię w mordę
spierdalaj z ta stara prowokacja to juz jest nudne

Gość pan z Pośredniaka
flaki z olejem , temat wałkowany non stop na kafe przez blachary :classic_cool:

Gość kkaaroollinka
bo taka jest facetow rola i tyle!!!!!! ja teraz mogę nieraz zapłacić ale to dlatego ze ja chce a nie dlatego ze on tego ode mnie oczekuje

bo taka jest facetow rola i tyle!!!!!!" a jaka jest twoja rola w tym projekcie ?

Gość Magdalena ZUK
Równoouprawnienie? Prawdziwy facet gdy słyszy o równouprawnieniu wali w ryj! Kiedy kobieta chce zapłacić za siebie, powinien zapłacić siłą! Ja jako prawdziwa kobieta nigdy nie płacę za siebie. Przecież nie pracuję. Stworzona jestem do tego, by mnie utrzymywano wzamian za sprzątanie obsranych kibli, gotowanie pysznych obiadków oraz wychowywanie dzieci, których czwóreczkę zamierzam mieć przed 24 rokiem życia. W niedzielę wstaję o 6 rano, sprzątam dom na błysk, robię jajecznicę na bekonie i o 8 rano podaję w zębach bamboszki mojemu papuńciowi :) On to docenia i raz w miesiącu zaprasza mnie na kolację za którą płaci :D

Gość coz za dama
z klasa :D

Gość kkaaroollinka
regres SPIERDALAJ TYLE CI POWIEM

Gość kkaaroollinka
TYLKO GRUBE SWINIE I MACIORY PLACA ZA SIEBIE bo musza jakos zmusic faceta zeby poszedła z nimi na kolacje!!!!!!!!!

W niedzielę wstaję o 6 rano, sprzątam dom na błysk, robię jajecznicę na bekonie i o 8 rano podaję w zębach bamboszki mojemu papuńciowi" wywalił bym cie z chaty na zbity pysk za taką postawę ... w niedziele to ja chcę spać , a nie słuchać warkotu Zelmerowskiego odkurzacza :P

kkaaroollinka regres SPIE**ALAJ TYLE CI POWIEM" kobieta z klasą ? :D

Gość Magdalena ZUK
Nie robie tego odkurzaczem... tylko cichutko ściereczką... sprzątam tylko w markowych koronkowych figach aby zapewnić lubemu odlot gdyby sie niespodziewanie obudził :D

Gość kkaaroollinka
regres a ty co? niby taki super facet?co każe za siebie płacić ????

Gość Magdalena ZUK
No sory, ale co ma płacenie przez mężczyzn do równouprawnienia ? Nic !! Równouprawnienie to głównie zrównanie zarobków kobiet i mężczyzn. To nie ma nic wspólnego. Facet z klasą płaci i nie narzeka. To jest jeden z wyznaczników jego klasy

Gość kkaaroollinka
a to zależy czy stały związek czy pierwsza randka....

regres a ty co? niby taki super facet?co każe za siebie płacić ????" wyjaśnił bym ci ale obawiam się że masz za ciasny umysł by cokolwiek zrozumieć powiem w kobiecym języku ... "i tak nie zrozumiesz "

Facet z klasą płaci i nie narzeka. To jest jeden z wyznaczników jego klasy" radzę zrozumieć wpierw znaczenie słowa "klasa " a pozniej zacząć starać sie wypowiadać :)

Gość kkaaroollinka
no jak kobieta ma ochotę to niech płaci za siebie!!! ale nie dlatego ze facet skapieć, najpierw zaprasza a później wymaga żeby zapłacić za siebie

Gość kkaaroollinka
miałam kiedyś taka koleżankę co szła z chłopakiem na pizze i płacili po połowie, za kino tez , wstęp na imprezę tez płaciła sama , no to chyba mi nie powiecie ze to normalne?