Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena ZUK

Prawdziwy facet NIE POZWOLI placic kobiecie. Tylko frajerzy tak robią

Polecane posty

Powinno być tak, że płaci ten kto zaprasza. Ale dzisiejsze "damy" tak sobie wbiły do swoich ciasnych móżdżków że to facet ma zapraszać bo "PRZECIEŻ TO ON O MNIE SIĘ STARA A NIE ODWROTNIE" :-p I taka później nie zaprosi co się wiąże z tym, że płaci facet. Ciekawe jak to się ma do ich pierdolenia o równouprawnieniu ? Byłem z taką co mnie przez 2 lata kilka razy do domu zaprosiła i zrobiła smażone bakłażany. Przyznam, że było to smaczne, ale reszta to oczywiście facet płaci. Jej mamusia ją do tego przyzwyczaiła bo wątpię że jej zakupy w drogich sklepach, drogie wycieczki do egzotycznych krajów, różne kremy do pośladków czy do twarzy oraz coroczne remonty kolejnych pokojów liczone w dziesiątkach tysięcy zapłaciła sama z pensji pomocnicy księgowej w szkole :-o

wstęp na imprezę tez płaciła sama , no to chyba mi nie powiecie ze to normalne?" jak najbardziej normalne i zdrowe zachowanie :) cream 🖐️

Gość kkaaroollinka
jak najbardziej normalne i zdrowe zachowanie dla mnie nienormalne

dla mnie nienormalne" duzo straciłaś tej kasy na randkach ? :P

Gość kkaaroollinka
czy jestem czy nie to już nie tobie oceniać, moja droga kto zaprasza ten płaci i tyle!!!!!!

Gość kkaaroollinka
całe szczescie nie trafiali mi sie tacy jak ty

Gość kkaaroollinka
ja czasami zapraszam swojego faceta , ale jeśli on zaprasza mnie to on płaci , jeśli zapraszam ja , to ja płace. ale przeważnie on zaprasza mnie

kto zaprasza ten płaci i tyle!!!!!!" Zgadza sie .... z tym małym ale że jak przychodzi do 2 czy 19 randki to kobiety cały czas wmawiają wszystkim że są zapraszane :D rozumiesz co mam na mysli ?

Ale mialas zyle kolezanke ze nigdy podczas trwania zwiazku nie zaprosila nigdzie faceta :D A serio - wspolczuje niektorym kobietom ze nie potrafia sie same utrzymac, co za tym idzie, takie rzeczy jak pizza, dyskoteka - nie mowiac juz o wyjazdach, wczasach i jadaniu w restauracjach bylyby dla nich niedostepne gdyby nie ich sponsorzy :D

jeśli zapraszam ja , to ja płace. ale przeważnie on zaprasza mnie" i wszystko jasne :D

Gość kkaaroollinka
widze ze sie nie rozumiemy, nie chce mi się już z wami dyskutować!!!! z zatwardziała feministka , która jest sobie samowystarczalne we wszystkim co robi, i z facetami , którzy nie maja pojęcia o byciu dżentelmenem !!!!!

Gość kkaaroollinka
z tym małym ale że jak przychodzi do 2 czy 19 randki to kobiety cały czas wmawiają wszystkim że są zapraszane rozumiesz co mam na myśli ? rozumiem wszystko , ale widać ty nie rozumiesz mnie

wspolczuje niektorym kobietom ze nie potrafia sie same utrzymac, co za tym idzie, takie rzeczy jak pizza, dyskoteka - nie mowiac juz o wyjazdach, wczasach i jadaniu w restauracjach bylyby dla nich niedostepne gdyby nie ich sponsorzy" Energiczna bo często jest tak że takie kobiety wcale nie chcą innych sytuacji I nie ma to nic wspólnego z utrzymywaniem sie ... Owe kobiety po prostu umieją sie ustawić w życiu ... Złapia jednego czy drugiego leszcza , nawtykaja mu banałów o facecie z klasa i z dnia na dzien maja dobrą wyżerkę i wczasy w Łebie ... i wszystko za FREE

Gość kkaaroollinka
ja nie siedze u faceta w portfelu , jestem kobieta samowystarczalna....

widze ze sie nie rozumiemy, nie chce mi się już z wami dyskutować!!" dodaj jeszcze klila słów w stylu :) " i tak nie nie zrozumiecie o co mi chodzi " :p

Gość kkaaroollinka
..........i wczasy w Łebie ... no mnie akurat by te wczasy wcale nie ucieszyły

no mnie akurat by te wczasy wcale nie ucieszyły" wiem , wiem :) facet z klasą nie zabiera na wczasy do Łeby ;)

Gość kkaaroollinka
otóż to , ale Ty nim nie jestem wiec skąd możesz o tym wiedzieć.... , ty pewnie zabierasz swoja kobieta na wczasy pod namiot i każesz jej płacić za siebie !!!!!!!tak????

Popieram regres,masz rację.Niektore babki to naprawdę potrafią się ustawić kosztem faceta.Ale jeśli panowie na to się zgadzają,to po co potem biadolić.:)

Gość kkaaroollinka
Jestem dla faceta nagroda, daje mu pobzykac czasami, zaprosze do baru mlecznego, zeby nie bylo ze jestem materialistka, zaplace za jego ryz na mleku. A tak poza tym nie wiem co tak naprawde mam mu do zaoferowania, hmm jakis glupi on jest na moj gust, placi za wszystko, ale jak nie potrafil znalezc sobie normalnej laski, zyje zludzeniem, ze tak byc powinno i jeszcze dziekuje ze z nim jestem:-)Musze go utwierdzic w przekonaniu ze jest facetem z klasa, bo co jak sie dowie ze tak nie jest. kurde, zostane sama i moja samowystarczalnosc nie wystarczy mi na kupienie wacikow.

Gość kkaaroollinka
widze ze nie umiecie czytac ale ok!!!!!!!!!

ty pewnie zabierasz swoja kobieta na wczasy pod namiot i każesz jej płacić za siebie !!!!!!!tak????" nie musi płacić ... jej tata jest włascicielem najwiekszego pola biwakowego w Łebie :) mamy pobyt za FREE :P Niektore babki to naprawdę potrafią się ustawić kosztem faceta.Ale jeśli panowie na to się zgadzają,to po co potem biadolić." anette no niestety tak jest Leszczy w naszym społeczenstwie nie brakuje ... Ale co gorsza niektórzy własnie łąpia sie na sztuczki z tzw "posiadaniem klasy" i co by nie być facetem bez klasy i nie odstawać zbytnio od reszty , robia co mogą ... czasami świsną mamie troche grosza , czasami skoczą do Providenta ... no ale cóż , faceci też nie są doskonali :D

Gość kkaaroollinka
nie musi płacić ... jej tata jest włascicielem najwiekszego pola biwakowego w Łebie mamy pobyt za FREE to super REGRES TY TO SIE UMIESZ USTAWIĆ

no fakt!chyba nie potrafimy czytać ze zrozumieniem-bo co tu rozumieć sponsoring w dzisiejszych czasach to daleko posunięta ideologia:classic_cool: jak kto lubi:O

kkaaroollinka w przeciwienstwie do ciebie wole spedzać czas z kimś niż gdzieś :D ;)